Živ je Hoper, umro nije… Četvrta sezona “Čudnijih stvari” najavljena velikim spojlerom

0
61
Stranger Things/Photo: YouTube printscreen
Stranger Things/Photo: YouTube printscreen

Striming servis Netflix objavio je tizer za četvrti nastavak hit-serije “Čudinije stvari”, i njime odmah razrešio najveću moru obožavalaca s kraja treće sezone – policjski šef Džim Hoper je živ i nalazi se u Sovjetskom Savezu.

Hrabre klince iz Houkinsa u Indijani smo na kraju prošle sezone ostavili u suzama – Hoper je, navodno, poginuo u eksploziji u tajnoj sovjetskoj podzemnoj bazi, a Ileven se sa Bajersima odselila u Čikago.

Iako je poslednja scena nagoveštavala da se stvari nisu baš završile onako kako smo mislili, kreatori serije – braća Dafer – svesni su ostali dužni odgovora na brojna pitanja – a sigurno im nije ni odbojna mogućnost da zarade još novca – pa su se bacili na posao i rešili da nam podare četvrtu, možda i zaista poslednju, sezonu “Čudnijih stvari”.

Stiže novi serijal “Breaking Bad”? Volter Mlađi bi mogao da postane novi gangster iz Albukerkija

I već u prvoj najavi su nam odgovorili na jedno od pitanja koje nas je najviše kopkalo – šta se, dovraga, desilo s Hoperom?

Ispostavilo se da je temperamentni šef policije iz Hokinsa preživeo eksploziju i da je nekako završio u radnom logoru u sibirskoj pustahiji.

– Ushićeni smo što je počelo snimanje ‘Čudnijih stvari 4’, i još više ushićeni zbog povratka Hopera. Mada, nisu sve vesti tako dobre za našeg ‘Amerikanca’. Zarobljen je daleko od kuće u pustošima Kamčatke, gde će se suočiti sa opasnostima u ljudskom i… drugom obliku. Za to vreme, kod kuće u SAD novi užas isplivava na površinu – nešto odavno zakopano, što povezuje sve… – navode braća Dafer u najavi nove sezone.

HL/Izvor: n1info.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime