Home»Muzika»Hibrid, etc. i Sara Renar predstavili spot za pesmu “Na Pola Puta”

Hibrid, etc. i Sara Renar predstavili spot za pesmu “Na Pola Puta”

4
Shares
Pinterest Google+
Sara RenarPhoto Gojko Mitić
Sara RenarPhoto Gojko Mitić

Hibrid, etc. u saradnji sa Sarom Renar predstavili su video spot za pesmu “Na pola puta”.

Sa novim singlom, Hibrid, etc. nastavljaju sa muzičkim eksperimentisanjem, objedinjujući ražličite žanrove i uticaje u njima jedinstven zvuk. Ovaj put im je u tome pomogla i hrvatska kantautorka Sara Renar.

Pesmom “Na Pola Puta” najavljen je i istoimeni album koji izlazi 3. marta 2020, na kojem će se naći 11 pesama uz 12 gostiju, a pre-order albuma je dostupan na linku.

Hibrid, Etc/(Photo Ajla Salkic
Hibrid, Etc/Photo Ajla Salkic

Sara Renar hrvatska je kantautorka i pevačica. Njen muzički izraz je alternativan i eksperimentalan uz primese indie i pop muzike i malo elektronike. Svojim live nastupom je prepoznata kao nešto novo na regionalnoj sceni te je u poslednjih nekoliko godina imala priliku da gostuje po celom Balkanu, kao i nekim evropskim gradovima.

Produkciju pesme “Na Pola Puta” potpisuje Dino Aganović, vokal i tekst Sara Renar, gitaru Adanan Salihović, a back vokal Edin Baljić. Pesma je snimana u Studiju Podmornica i Studiju Old Miklefield.

Video spot je realizovan u saradnji Platforme i digitalnog labela Podmornica. Režiju, kameru i montažu spota potpisuje Tarik Bičo, glavna uloga u video spotu je Darja Badnjević, a ostatak ekipe uključene u realizaciju spota čine Armin Ćosić (kostimografija) i Ervin Golubović (asistent kamere).

Previous post

VODIČ ZA BOJKOT NINOVE NAGRADE - Igor Marojević: Bučan spin i  ignorisanje suštine

Next post

Kad smo bili manje "konzerve" i kad nije bilo silikona...  Priča o Erotici, jedinom magazinu koji se krao i pre dolaska na kioske

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *