Home»Pulse»Puls grada»Beograđani vole Kineski festival svetla… Zbog velikog interesovanja svetlosne instalacije do kraja meseca na Kalemegdanu

Beograđani vole Kineski festival svetla… Zbog velikog interesovanja svetlosne instalacije do kraja meseca na Kalemegdanu

4
Shares
Pinterest Google+

Zbog velikog intresovanja Kineski festival svetla u Beogradu će biti produžen do kraja meseca, a u Novom Sadu do 23. februara.

Posle prošlogodišnjeg uspešnog, veoma posećenog festivala, i ove godine, u susret obeležavanju Kineske Nove godine, na Kalemegdanu i u Limanskom parku, stigle su nove svetlosne instalacije.

– Mediji u Srbiji i Kini naširoko izveštavаju o festivalu koji je ove godine posebno dobro bio propraćen na društvenim mrežama, između ostalog i uz pomoć interesantnih besplatnih stikera napravljenih u saradnji sa Rakuten Viber, omiljenom globalnom aplikacijom za razmenu, koja je napravila Viber stikere Kineski festival svetla. Presrećan sam što je KFS produžen zbog velikog interesovanja posetilaca i pozivam sve one koji još uvek nisu posetili Kalemegdan i Limanski park da dođu sa najmilijima i uživaju u čudesnom prizoru- izjavio je Slobodan Trkulja, inicijator i idejni tvorac Kineskog festivala svetla.

Svetla lampiona pale se svake večeri od 17:00 časova, a ulaz je besplatan.

Previous post

Evo snimka... Ovako će izgledati Robert Patison kao novi Betmen

Next post

Džejms Braun je ipak ubijen? Pojavili se novi dokazi, tužilac otvara novu istragu...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *