Home»Muzika»Josipa sutra sa Beograđanima slavi 70. rođendan u Sava Centru

Josipa sutra sa Beograđanima slavi 70. rođendan u Sava Centru

4
Shares
Pinterest Google+
Josipa Lisac/Photo: YouTube printscreen
Josipa Lisac/Photo: YouTube printscreen

Muzička diva Josipa Lisac održaće na Dan zaljubljenih 14. februara koncert u beogradskom Sava Centru. Josipa nastupa pred Beograđanima i brojnim poštovaocima koji dolazi iz drugih gradova na svoj 70. rođendan, a specijalni gost biće Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM.

– Taj koncert mora iznijeti sve ono što mislim, hoću, ono što jesam – kaže Josipa, koja je još od samih početaka pevačke karijere bila i ostala unikatna i svoja.

Vukašin Marković/ Photo: Promo
Vukašin Marković/ Photo: Promo

Josipa je vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalnog stila, što se i sada može čuti uživo dok peva bezvremene hitove kakvi su “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda”…

Tokom višedecenijske karijere za Josipu je bila i ostala “apsolutno najljepša muzička suradnja i život sa Karlom Metikošem” (1940-1991), koji je za nju napravio “najljepše pjesme koje žive i danas”, i antologijski album ‘Dnevnik jedne ljubavi’ (1973).

Kao potvrda njenih vrednosti, posle čak 22 “Porina” u raznim kategorijama, Josipa je odnedavno postala dobitnica prestižne hrvatske muzičke nagrade i u kategoriji za životno delo. Svečana dodela “Porina 2020” predviđena je za 27. mart.

Ulaznica za beogradski koncert Josipe Lisac ostalo je još veoma malo i možete da ih nabavite na blagakni Sava Centra i svim prodajnim mestima Ticket Visiona po cenama od 1.800, 2.100 i 2.500 dinara.

Previous post

Festov Demo Fest #2... Ulje i Black Dot 16. februara u klubu Fest

Next post

Šta je s nama...? Čačak, njen rodni grad, neće ulicu Sonje Savić

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *