Home»Muzika»Dejan Cukić i Spori ritam bend 11. aprila u Kombank dvorani

Dejan Cukić i Spori ritam bend 11. aprila u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Dejan Cukić i Spori ritam bend/ Photo: Aleksa Cukić
Dejan Cukić i Spori ritam bend/ Photo: Aleksa Cukić

Dejan Cukić i Spori ritam bend održaće koncert 11. aprila u beogradskoj Kombank dvorani.

Muzičari i autori nekih od najvećih hitova srpskog rkenrola poslednji samostalni koncert u Beogradu su održali pre više od jedne decenije.

Tokom tog perioda nastala je nova “armija” publike koja voli njihove pesme, ali ne znaju ko ih originalno izvodi.

Dejan Cukić i Spori ritam potpisuju pesme “Ja bih da pevam”, “Letnje kiše”, “Mokre ulice”, “Julija”, “Nebo jedino zna”, “Stranac u Beogradu”, “Dolazi tiho” i one se nalaze među najslušanijim numerama koje se puštaju na radio stanicama i redovno sviraju u klubovima.

Njihove pesme su iskreno svedočanstvo o jednom divnom vremenu, ostavile su dubok trag na muzičkoj sceni i zato traju i danas.

Dejan Cukić i Spori ritam bend/ Photo: AleX
Dejan Cukić i Spori ritam bend/ Photo: AleX

– Ja zaista uživam u ovome što radim i dalje sam srećan kada izađem pred ljude i zabavljam ih. Zato za mene i bend dugo očekivani samostalni koncert u Beogradu predstavlja veliki izazov, za koji se posebno pripremamo. Kada posle toliko vremena treba da izađemo pred našu staru publiku, a osvojimo i neku novu, trema je velika. Sve iluzije smo “preležali” i svaki nastup dočekujemo kao praznik. Svaki put kada izađem na scenu, natopim tri košulje znojem, a ono što od publike dobijem za uzvrat nosi me do sledeće prilike. Beogradski koncert je samo početak koncertne promocije novog albuma, tako da nas očekuje uzbudljiva godina i puno nastupa – izjavio je Dejan Cukić.

Cukić i članovi njegovog sastava su muzičari koji su imali sreće da se razvijaju u “zlatno doba” muzičke indrustrije i zato su svoj najnoviji album “Ulica bez brojeva” radili kao na početku karijere.

Nisu se trudili da se prilagođavaju novim trendovima, ostali su svoji i verni kvalitetnom muzičkom izrazu zbog koga i traju kao muzičari više od 40 godina.

Na prvo slušanje može da se prepozna njihova autorska i izvođačka zrelost, a prepoznaje se i diskretna zajednička nit koja povezuje sve pesme u priču o njihovom životu.

Ulaznice za beogradski koncert mogu se kupiti online i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i na blagajni Kombank dvorane.

Previous post

KONTAKT 2020... Beograd u martu tradicionalno postaje grad muzike

Next post

"12 gnevnih filmova“... Filmske tribine u Domu omladine Beograda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *