Koncertna promocija albuma ”Duality” 6. marta na sceni Raša Plaović… U glavnoj ulozi – LP Duo

0
146
Oglasi
LP Duo/ Photo: Marko Milovanovic (Universal Music Serbia)
LP Duo/ Photo: Marko Milovanovic (Universal Music Serbia)

LP Duo nastupiće u petak, 6. marta u Narodnom pozorištu u Beogradu (na sceni Raša Plaović), gde će koncertno promovisati  album “Duality“, u izdanju Universal Music.

Album “Duality“ na jednom mestu okuplja autorske kompozicije pisane za izvođenje na hibridnim klavirima LP Dua, potpuno novom instrumentu razvijenom tokom istraživačkog projekta Quantum Music, koji prvi put u takvu vezu dovodi muziku i kvantnu fiziku.

LP Duo, album cover
LP Duo, album cover

Motiv dualnosti javlja se i u njima karakterističnom spoju digitalnog i akustičnog, tehnologije i kreacije, dok LP Duo donosi jedinstvenu inovaciju u komponovanju i izvođenju nove klavirske muzike.

LP Duo su novi album do sada koncertno promovisali u Novosadskoj Sinagogi, Japanu (Meguro Persimon), Austriji (Yellow Lounge, Deutsche Grammophon) i Francuskoj (Week-end in the East festival), a tokom februara ih očekuju koncerti u Južnoj Koreji, na najvećem festivalu klasične muzike “Music in PyeongChang”.

Koncert u Narodnom pozorištu počinje u 20:00 časova, a ulaznice mogu da se kupe na blagajni pozorišta od petka 21. februara po cenama od 1000 i 1200 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime