Home»Muzika»Irish Stew of Sindidun vas zovu u Fest… Beogradski Irci posle 15 godina ponovo u Zemunu

Irish Stew of Sindidun vas zovu u Fest… Beogradski Irci posle 15 godina ponovo u Zemunu

4
Shares
Pinterest Google+
Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX
Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX

Beogradski Irci, bend Irish Stew of Sindidun, u novoj koncertnoj sezoni nastavljaju sa nastupima povodom 15 godina na sceni.

Posle velikog beogradskog koncerta u Amerikani Doma omladine prošle jeseni i koncerata u još nekoliko gradova, ovoga puta su se odlučili za jedan intimniji nastup za prestoničku publiku, u petak 21. februara u klubu Fest, na mestu gde je bend započeo svoje muzičke korake i održao svoj prvi koncert 2003. godine.

– Odsvirali smo taj koncert u Amerikani, koja je na neki način važi za prestižnu koncertnu salu i bilo je fantastično. Međutim, ostali smo dužni i sebi i publici jedan klupski beogradski koncert. Želeli smo da to simbolično bude klub Fest u Zemunu u kome je grupa Irish Stew imala svoj prvi koncert ikada – kaže Bojan Petrović i dodaje:
– Verujem da emotivni naboj koji imamo postoji i kod publike, pogotovo onog starijeg dela. Jedva čekamo da se popnemo na binu.

Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX
Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX

Irish Stew posle ovog nastupa nastavljaju sa koncertnim aktivnostima – 28. februara su u Zaječaru, 5. marta u Kladovu, 6. marta u Požarevcu, a  14. marta prvi put će zasvirati u Nemačkoj, na “Raise your pints!” festivalu nadomak Berlina.

– Kada god nastupamo u inostranstvu, pogotovo što to nije čest slučaj, osećamo se kao da igramo za reprezentaciju. Tako će biti i ovog puta u Nemačkoj, s obzirom da smo jedni od hedlajnera i jedini bend iz Srbije među desetak grupa koje će nastupati na festivalu. Znamo da mnogo naših ljudi živi i radi u Nemačkoj pa se nadamo da će i oni činiti jedan deo publike, a mi ćemo svakako dati sve od sebe – poručili su iz benda.

Ulaznice za koncert grupe Irish Stew of Sindidun možete da nabavite po ceni od 400 dinata (pretprodaja) u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska). Na veče koncerta cena ulaznice biće 500 dinara.

Previous post

Beograd voli Nika Kejva... Ako ste planirali da odete na koncert, požurite sa kupovinom ulaznica

Next post

Igra Duhova... Promocija albuma "Da li zaista postoje duhovi?“ 22. februara u Jazz Bar Centru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *