Home»Muzika»Tvrđava će proključati već od prvog dana… DJ Snake otvara Exit 2.0

Tvrđava će proključati već od prvog dana… DJ Snake otvara Exit 2.0

6
Shares
Pinterest Google+
Exit 2019/ Photo: Promo (Exit festival)
Exit 2019/ Photo: Promo (Exit festival)

Jedna od najpopularnijih svetskih muzičkih zvezda, DJ Snake imaće čast da otvori veliku proslavu 20 godina festivala.

U julu na Petrovaradinskoj tvrđavi slušaćemo njegove dijamantske i multiplatinaste singlove “Taki Taki”, “Lean On”, “Let Me Love You“ i aktuelni “Loco Contigo“ na kojem mu gostuje još jedan hedlajner Exita – američki reper Tyga.

DJ Snake je sarađivao sa još jednom zvezdom EXIT festivala, ovog puta reperom sa istočne obale, Sheck Wesom i to na numeri “Enzo“, na kojoj su gostovali još i Offset, 21 Savage i Gucci Mane.

Na listi saradnika koje okuplja pod svojom dirigentskom palicom nalaze se još i Džastin Biber, Cardi B, Major Lazer, Selena Gomez, J Balvin, Šon Pol…

DJ Snake/ Photo: Promo (Evit)
DJ Snake/ Photo: Promo (Evit)

DJ Snake danas je hedlajner najvećih svetskih festivala kao što su Coachella, Lollapalooza, Tomorrowland… na kojima se često nalazi kao jedini DJ hedlajner u rangu sa najvećim grupama današnjice: The Killers, Muse ili Migosi.

Dobitnik je dve Billboard i jedne MTV nagrade, dok mu je prvu Gremi nominaciju donela saradnja sa Lejdi Gagom na albumu “Born This Way”.

Zbog velikog uspeha mediji ga porede sa njegovim sugrađaninom Dejvidom Getom, a kada je ovo gradsko rivalstvo u pitanju, DJ Snake je i prvi muzičar u istoriji koji je u direktnom prenosu nastupio na čuvenoj Trijumfalnoj kapiji u Parizu.

Omaž njegovom originalnom muzičkom stilu odao je i magazin Rolling Stone navodeći da “DJ Snake usavršava svoju sopstvenu otrovnu, nepopustljivu, arhetipsku verziju bass muzike uz koju možete da skačete”.

Talentovani Francuz alžirskog porekla prošle godine objavio je svoj drugi album “Carte Blanche”, koji je brzo dostigao prvo mesto Billboardove liste albuma,  a objavio je ukupno 21 singl, od kojih se većina pozicionirala na top liste širom sveta.

Vlasnik je tri singla sa dijamanstkim tiražima, četiri njegove numere dostigle su platinaste, a dve zlatne tiraže.

Jedan od najuspešnijih singlova je svakako bio “Taki Taki”, koji je dospeo do broja jedan u čak petnaest zemalja, dok je tokom 2019. bio u samom vrhu top lista u celom svetu, uključujući i Srbiju.

Photo: Promo
Photo: Promo

DJ Snake će se od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi pridružiti nizu već potvrđenih muzičkih zvezda kao što su su Dejvid Geta, Fetboj Slim, Džejms Artur, Tyga, Boris Brejcha, Sepultura, Meduza, ZHU, Sheck Wes, Metronomy, ARTBAT, Marki Ramon, Agnostic Front i brojni drugi na dugačkoj listi izvođača koja je stigla tek do pola onog što se sprema za EXIT 2.0!

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta EXIT ulaznica po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja 55% uštede u odnosu na finalnu cenu.

Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix, a u prodaji su i turistički paketi koji pored ulaznice obuhvataju i smeštaj i prevoz, dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, EXIT Trip.

Previous post

Januarski tradicional u februaru... Zemlja gruva u subotu u Festu

Next post

Povratak velikog nevernika... Evo zašto je Eminem nastupio na dodeli Oskara, 17 godina pošto ga je osvojio

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *