Neće da žuri, ali… Dekster Flečer najavio snimanje filma o Džou Strameru i The Clash

0
34
The Clash/Photo: printscreen
The Clash/Photo: printscreen

Redatelj Dekster Flečer proslavio se prošle godine filmom “Rocketman”, filmskom biografijom Eltona Džona, a pr toga se vrlo dobro snašao kada je morao da dovrši režiranje filma “Bohemian Rhapsody” pošto je originalni reditelj Brajan Singer dobio otkaz.

Zato je sasvim logično što su ga novinari u Londonu, na crvenom tepihu prilikom dodjele nagrada BAFTA, pitali za sledeći projekat. Flečer je odgovorio da su u središtu njegove pažnje Džo Stramer i The Clash.

– To bi bilo interesantno, ali neću da žurim oko snimanja novog biografskog muzičkog filma. Ko zna, možda ću taj film da snimim za 10 godina, The Clash će i tada biti zanimljivi. To će biti sjajno – rekao je Flečer.

Da nije bilo albuma “London Calling”, punk bi se sveo samo na lude frizure i lance na pantalonama… Evo kako je zaista nastala kultna ploča

Ujedno, novinari su ga pitali bi li snimao film o Džordžu Majklu, na šta je on odgovorio:

– Nisam pročitao scenario, tako da ne znam. Za mene on je neverojatna osoba, ali ja kao filmski stvaralac, moram da nađem i druge teme koje želim da istražim – rekao je i dodao: – Ne želim sada glatko da odbijem takav film i kažem “Nikada neću snimit film o Džordžu Majklu” jer bi to moglo pogrešno da se protumači. Treba pročitati scenario i videti ima li u njemu nečeg uzbudljivog.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime