Home»Muzika»Umesto da ređa cool pesme, ona ređa – budalaštine… Erika Badu prodaje štapiće s mirisom svoje vagine

Umesto da ređa cool pesme, ona ređa – budalaštine… Erika Badu prodaje štapiće s mirisom svoje vagine

2
Shares
Pinterest Google+
Erika Badu/Photo: facebook@erykahbadu
Erika Badu/Photo: [email protected]

Nakon što je glumica Gvinet Paltrou počela preko svoje wellness platforme Goop da prodaje sveće koje mirišu kao njena vagina, kontroverzna pevačica Erika Badu najavila je kako 20. februara počinje s radom njin online dućan Badu World Market. Osim što će moći da se kupiti, kako je sama rekla, “muzička roba” kao i neki predmeti uobičajeni za apoteke, najavila je i prodaju unikatnih mirisnih štapića. Ti štapići mirisaće kao njena vagina, izjavila je za 10 Magazine.

Na pitanje kako je stvoren taj miris Erika Badu je odgovorila;

– Uzela sam jako puno svojih pantalona, iseckala ih na komadiće i zatim ih zapalila. Čak je i taj pepeo uključen u štapiće.

Dakle, stvaranje štapića bilo je vrlo lično, na šta je ona rekla “Da, čovjče. Ljudi to zaslužuju!”. Prema njenim rečima, ovime ona odaje počast svojim “supermoćima”.

– Postoji urbana legenda kako moja vagina mijenja muškarce. Muškarci u koje sam se zaljubila, koji su se zaljubili u mene, menjao im se život.

I mada ne sumnjamo da će njena roba naći kupca, kao što svaka roba nađe kupca, ovo nije prva budalaština pevačice kojoj bi bilo bolje da samo ćuti i peva. Naime, ona je pre dve godine šokirala svet izjavom da “vidi dobro i u Hitleru, jer je bio divan slikar”?!

Previous post

Oi! Oi! Oi!... Šaht 22. februara u Božidarcu... Specijalni gosti AntiFrizz i Napalm Job

Next post

Priča o rok odmetniku s dušom pesnika... Džoni Dep producent filma o kultnom irskom pankeru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *