Umesto da ređa cool pesme, ona ređa – budalaštine… Erika Badu prodaje štapiće s mirisom svoje vagine

0
66
Erika Badu/Photo: facebook@erykahbadu
Erika Badu/Photo: facebook@erykahbadu

Nakon što je glumica Gvinet Paltrou počela preko svoje wellness platforme Goop da prodaje sveće koje mirišu kao njena vagina, kontroverzna pevačica Erika Badu najavila je kako 20. februara počinje s radom njin online dućan Badu World Market. Osim što će moći da se kupiti, kako je sama rekla, “muzička roba” kao i neki predmeti uobičajeni za apoteke, najavila je i prodaju unikatnih mirisnih štapića. Ti štapići mirisaće kao njena vagina, izjavila je za 10 Magazine.

Na pitanje kako je stvoren taj miris Erika Badu je odgovorila;

– Uzela sam jako puno svojih pantalona, iseckala ih na komadiće i zatim ih zapalila. Čak je i taj pepeo uključen u štapiće.

Dakle, stvaranje štapića bilo je vrlo lično, na šta je ona rekla “Da, čovjče. Ljudi to zaslužuju!”. Prema njenim rečima, ovime ona odaje počast svojim “supermoćima”.

– Postoji urbana legenda kako moja vagina mijenja muškarce. Muškarci u koje sam se zaljubila, koji su se zaljubili u mene, menjao im se život.

I mada ne sumnjamo da će njena roba naći kupca, kao što svaka roba nađe kupca, ovo nije prva budalaština pevačice kojoj bi bilo bolje da samo ćuti i peva. Naime, ona je pre dve godine šokirala svet izjavom da “vidi dobro i u Hitleru, jer je bio divan slikar”?!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime