Oi! Oi! Oi!… Šaht 22. februara u Božidarcu… Specijalni gosti AntiFrizz i Napalm Job

0
126
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Poznati beogradski ulični pank bend Šaht u subotu, 22. februara u Božidarcu proslaviće 31. rođendan i obeležiti 20 godina od objavljivanja albuma “Gospoda Drugovi”.

Specijalni gosti, koji će uveličati ovaj događaj, biće bendovi AntiFrizz i Napalm Job.

Šaht/ Photo: Promo
Šaht/ Photo: Promo (Šarac Dušan)

Grupa Saht Streetpunk nastala je još 1989. godine i od tada je neprestano aktivna. Ovj bend sa Vračara  do sada je snimio šest studijskih i tri koncertna albuma i imao nekoliko stotina nastupa u Srbiji, Republici Srpskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Velikoj Britaniji.

Ove godine će nas obradovati novim izdanjima i to posle osam godina diskografske pauze.

Napalm Job/ Photo: Facebook @napalmjob
Napalm Job/ Photo: Facebook @napalmjob

AntiFrizz  je pank rok bend iz Beograda nastao 2003. godine od bivših i sadašnjih članova bivših i sadašnjih grupa Akcija, Direktori, Šaht, Roze Poze, OUR Pogrebni Zavod, Banana Republic, Ibiza Style Lab, Inopartners, S.U.S. i 888.

Napalm Job je oi! pank bend iz Beograda, osnovan 2019. godine. Ime je dobio po pesmi Blooda, a čine ga Dime iz Pogonbgda na basu, Ivanovski Ive i Steva iz familije Prilično Praznih i Trnja na gitari i bubnjevima i Vajagić iz Trule Romanse, Birtije i Miki Pirsa na vokalu.

Ulaznice za slavljenički koncert benda Šaht u Božidarcu mogu da se nabave po ceni od 400 dinara (pretprodaja) u Felix Shopu i Božidarac cafeu. Na veče koncerta, na ulazu, koštaće 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime