Home»Muzika»Homeland»Saša Gambiroža kreće u “Nedovršenu priču”… Debi album najavio singlom i spotom “Dodiri”

Saša Gambiroža kreće u “Nedovršenu priču”… Debi album najavio singlom i spotom “Dodiri”

4
Shares
Pinterest Google+
Saša Gambiroža/Photo: press promo
Saša Gambiroža/Photo: press promo

Posle prvog singla i spota za rok baladu “Tonem”, koju je objavio prošlog leta, mladi pančevački muzičar Saša Gambiroža predstavio je sada i još jedan spot, za pesmu “Dodiri”, koja će, kako planira, otvoriti album “Nedovršena priča” koji će snimiti naredne godine.

Numera je snimana u Music Studio Revenge u Beogradu. Produkciju i aranžman radio je Stefan Rodić, a mladi roker imao je i specijalne goste:

– Elena Erdeljanović koja je ovoj pesmi dala skroz drugu dimenziju uradila je i mnogo, mnogo više od samog pratećeg vokala, kao i David Ereš, bez čijeg saksofona i samog stila sviranja to ne bio taj šmek koji imate priliku da čujete u pesmi – kaže Saša.

Saša Gambiroža/Photo: press promo
Saša Gambiroža/Photo: press promo

Pesma govori, kako kaže autor, o “ljubavnim patnjama, da, ali imate dva puta u njoj, jedan je kao što možemo čuti, a i videti, neuzvraćena ljubav, a drugi je praznina grada, monotonija klubova…”.

Spot za “Dodire”, scenario, režiju, kameru i montažu radio je Luka Ivanović, već poznat i po tome što je snimao i za mladi pančevački bend Rampa.

– Bilo je predivno sarađivati sa ovom ekipom tri dana smrzavanja, nije bilo lako doći do onako lepih kadrova, zahvaljujem se i Alisi Oravčev i Milošu Pešutu na divnoj glumačkoj saradnji, predivnom plesu koji prati i krasi i daje priči jednu celinu. Takvi ljudi su budućnost – kaže mladi roker.

Promocija spota, književno i unplugged veče biće održano 28. februara,  od u 19 časova, u galeriji “Milorad Bata Mihajlović” u Pančevu, a ulaz je besplatan.

Previous post

Ako ne slušate sebe, poslušajte šta Al Paćino ima da kaže o izdaji...

Next post

Džo Satrijani potvrdio - novi album i evropska turneja u aprilu... a stigao je i najavni singl

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *