Home»Film»Evo kako danas izgleda Kijanu Rivs kao Neo… Pojavili se kadrovi sa snimanja filma “Matrix 4”

Evo kako danas izgleda Kijanu Rivs kao Neo… Pojavili se kadrovi sa snimanja filma “Matrix 4”

4
Shares
Pinterest Google+
Kijanu Rivs (Matrix)/ Photo: imdb.com
Kijanu Rivs (Matrix)/ Photo: imdb.com

Pojavili su se novi snimci koji nam otkrivaju prvi pogled na Nea kojeg glumi Kijanu Rivs u novom nastavku “Matrix 4”, a izgleda da postoje primetne promene u izgledu glavnog lika

Neov dugi crni kaput nigde se nije video na sunčanom danu u San Francisku, a sa Rivsovom sportskom dugom kosom, bradom, zelenom jaknom, farmerkama i kapom više je izgledao ležerno, nego spremno za borbu, prenosi telegraf.rs.

Neki fanovi nagađaju kako ovaj ležarni izgled zapravo znači da Neo neće biti vraćen u Matrix, već da će glavna tema nastavka biti ponavljanje priče o ljudskom blaženom neznanju da inteligentne mašine koriste njihova tela kao izvor energije.

 

Video klip je snimio stanovnik San Franciska Dag Dalton na svom uobičajenom putu do posla, a od tada se deli svuda po Internetu, navodi Unilad.

Ovo je prvi put da smo videli Rivsa u liku Nea od poslednjeg nastavka “Matriks: Revolucija” iz novemba 2003. godine.

Kako navodi ABC7 News, video klip je snimljen u kineskoj četvrti San Franciska.

Film samostalno producira i režira Lana Vačovski, po scenariju koji su napisali Vačovski, Aleksandar Hemon i Dejvid Mičel.

 

U avgustu prošle godine Vačovski je izjavila da se mnoge ideje koje su istražile ona i njena sestra Lili pre 20. godina danas u našoj stvarnosti još relevantnije.

– Jako smo uzbuđeni što ponovo ulazimo u “Matrix” sa Lanom. Lana je istinski vizionar, jedinstven i originalan stvaralac, i oduševljeni smo što će pisati, režirati i producirati novo poglavlje u “Matrix” univerzumu – rekao je Tobi Emerih, predsednik kuće Warner Bros.

Kari-En Mos i Džejda Pinket Smit će takođe glumiti svoje likove Triniti i Niobe, a staroj ekipi se priključuju i nova lica kao što su Džesika Henvik i Nil Patrik Haris. Prema rečima Rivsa, scenario je „vrlo ambiciozan”.

“Matrix 4” će početi da se prikazuje u bioskopima od 21. maja 2021. godine, na isti dan kada i “John Wick 4”.

Izvor: telegraf.rs

Previous post

Povratak u vreme kad nisu bile potrebne bine, ozvučenje, svetlosni efekti... samo ulica... Raspisan konkurs za 20. Festival uličnih svirača

Next post

Ulepšavanje dana... Pussycat Dolls posle 11 godina objavile spot, zvuk možete da ostavite, a i ne morate...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *