Home»Muzika»Tehnički prekvalifikovani folk-metalci stižu u Zemun… Pero Defformero 8. februara u klubu Fest

Tehnički prekvalifikovani folk-metalci stižu u Zemun… Pero Defformero 8. februara u klubu Fest

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Koncert internacionalnog tehnički prekvalifikovanog folk-metal benda Pero Defformero zakazan je za ovu subotu, 8. februara u zemunskom klubu Fest.

Pero Defformero je verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji je energiju i pompeznost heavy metal muzike spojio sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgao ruglu i izobličio.

Pero Defformero/ Photo: Promo
Pero Defformero/ Photo: Promo

Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je dobijao sve više fanova, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama.

Specifičan humor prati svaki nastup ovog sastava, pa publika s pravom uvek očekuje (i dobije) pravi frontmensko-gitarski stand up šou.

Bend je nedavno predstavio video singl “Bez tebe” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu “Muzika za ljude bez prijatelja” u izdanju Multimedia Recordsa.

Svirka počinje oko 21:00 časa, a ulaznice po ceni od 600 dinara (pretprodaja) mogu da se kupe u klubu Fest i u FELIX Shopu (TC Sremska).

Na veče koncerta cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

Previous post

“Govori da bih te video”... Omaž Radio Beogradu otvara 13. Beldocs festival

Next post

Vreme je za promene... Riječki Turisti predstavli spot za "Revoluciju"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *