Home»Muzika»Čovek bez sluha 21. februara u Elektropioniru

Čovek bez sluha 21. februara u Elektropioniru

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Pre 15 godina Čovek bez sluha objavio je album “Second Hand” koji je bio svojevrsna prekretnica u radu ovog kragujevačkog punk/rock benda.

Na pomenutom albumu nalazi se i numera “Ništa mi staro ne nedostaje” koja je već deceniju i po ostala koncertni favorit.

Svi koji prate rad ili su bili na nastupima ČBS-a to znaju, a oni koji sada otrkivaju pesme benda brzo zavole ovaj album.

U svojoj bogatoj karijeri punk rock benda, u istrajnoj borbi i neposustajanju ČBS iz godine u godinu, već dve decenije, nastavlja da koncertima i novim izdanjima ponudi ljubiteljima dobrog gitarskog zvuka pesme sa kojima publika može da se poistoveti ma kojoj generaciji pripadala.

Čovek bez sluha/Photo: Zoran Lazarevic Laki
Čovek bez sluha/Photo: Zoran Lazarevic Laki

Kao podrška na koncertu u Elektropioniru nastupiće takođe kragujevački bend Nikom ništa koji postoji od novembra 2008. godine. Do sada su se fokusirali uglavnom na objavljivanje singlova, uz izuzetak EP-a sa pet pesama iz 2013. godine.

Održali su veliki broj koncerata širom Srbije, učestvovali na brojnim demo festivalima među kojima se izdvajaju Urban Fest u Osijeku i BARF 5 na kome su osvojili nagradu za najbolje izvođenje.

Nikom Ništa/ Photo: Promo
Nikom Ništa/ Photo: Promo

I za kraj, jedna zanimljivost… event će do koncerta postati mala riznica lepih i nezaboravnih momenata i uspomena iz dugogodišnje karijere.

Iz dana u dan, biće popunjavan fotografijama koje mnogi nisu videli, sve do petka, 21. februara, kada će članovi benda zauzeti svoja mesta na biti i otprašiti jedan nezaboravan koncert u Elektropioniru.

Dakle, prijavite se na event, budite deo jednog mini-kolaža a popularni Šumadijski Ramonesi vas čekaju u Cetinjskoj 15.

Za najvernije fanove ČBS je odvojio ulaznice po promotivnoj ceni – prvih 50 komada po ceni od 500 dinara.

Cena ulaznice u pretprodaji je 600 dinara(kafe Šikarica, Felix Shop), a na veče koncerta, na ulazu u klub koštaće 800 dinara.

Previous post

Džejms Hetfild zabrinuo fanove: Ne znam šta će biti s bendom posle turneje 2020.

Next post

Ambicije mu i dalje ne nedostaje, to je sigurno... Riči Kocen za 50. rođendan objavio album sa 50 pesama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *