Home»Muzika»Rođendanska svirka benda Cassidy’s Brewery 8. februara u Atomu

Rođendanska svirka benda Cassidy’s Brewery 8. februara u Atomu

4
Shares
Pinterest Google+
Cassidy’s Brewery/ Photo: AleX
Cassidy’s Brewery/ Photo: AleX

Šestočlana Irish punk grupa iz Beograda – Cassidy’s Brewery proslaviće 11. rođendan u subotu 8. februara u klubu Atom Akademija.

Prošlog februara bend je obeležio prvu deceniju rasprodatim koncertom u Domu Omladine, pa je red da i druga počne žestokom svirkom.

Počeli su kao fanovi pa zatim i inerpretatori obrada poznatih irish rock bendova kao što su Dropkick Murphys, Flogging Molly, The Pogues, Real McKenzies, The Rumjacks, ali i domaćeg sastava Orthodox Celts, kombinujući tvrd zvuk panka i hard roka sa tradicionalnim irskim melodijama.

Postepeno su se razvili u autorski bend, pa sada na repertoaru imaju svoje kompozicije. Sastav je nastupao na festivalima u Nišu, Kragujevcu, Vladičinom Hanu, Kuršumliji, Beogradu… i održao veliki broj klupskih svirki širom Srbije.

Debi album “One Brew Over the Cuckoo’s Nest” objavili su 18. novembra 2017, a u maju 2018. album se pojavio i kao fizičko izdanje pod etiketom Menarta.

Ulaznice za slavljenički koncert benda Cassidy’s Brewery kupuju se na vratima kluba na dan koncerta, po ceni od 300 dinara.

Previous post

Ovu pesmu Stivi Niks nije htela, a Debi Hari donela je svetsku slavu... Znate je iz flma "Američki žigolo"...

Next post

Kako se od košarkašice postaje operska pevačica...? Pitajte DžeNei Bridžes iz Harlema, ali tek posle premijere u Metroplitenu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *