Home»Fun»Bojsi iz “Mućki” otkrio: Trebalo je da igram o filmu o Beatlesima, ali onda je Džon Lenon postavio jedno pitanje… zbog odgovora me je i danas sramota

Bojsi iz “Mućki” otkrio: Trebalo je da igram o filmu o Beatlesima, ali onda je Džon Lenon postavio jedno pitanje… zbog odgovora me je i danas sramota

5
Shares
Pinterest Google+
Džon Čalis/Photo: YouTube printscreen
Džon Čalis/Photo: YouTube printscreen

Malo fanova u Srbiji, čak i onih najposvećenijih, zna da je Džon Čalis, nezaboravni Bojsi iz “Mućki” trebalo da nastupi u “Magical Mystery Tour”, filmu koji su Bitlsi snimili o svojoj muzici.

Glumac koji trenutno boravi u beogradu zbog snimanja dokumentarca “Biti Bojsi u Beogradu” za Netflix, ispričao je sve o svom velikom razočaranju.

– To je bilo davno, krajem 1960-ih. Beatlesi su radili taj film, a postojala je jedna uloga koju nisu mogli da popune. Svi su želeli da budu u tom filmu. Moj agent je rekao: “Svi pokušavaju, pokušaj i ti”. Tako da sam otišao da se upoznamo.

– Vrlo sam se dobro povezao sa njima, naročito sa Džonom Lenonom. Imali smo isti ukus za komediju i voleli smo da podražvamo glasove ljudi koje smo znali. Na kraju su me pitali da li volim muziku Beatlesa, a ja sam dao odgovor zbog koga me je i dan-danas sramota: “Zapravo, više volim Rolling Stones”. I odjednom potpuna tišina, koja kao da je trajala godinama. Naposletku ju je razbio Lenon: “Znaš, u pravu si, ponekad i ja više volim Stounse. U svakom slučaju, počinjemo u ponedeljak, da li želiš na turneju s nama, biće veselo?”, rekao je.

Džon Lenon/Photo: facebook@johnlennon
Džon Lenon/Photo: [email protected]

– Nisam mogao da verujem, zamislite, dobio sam Beatlese! Nažalost, već sam pristao na drugi projekat, a datumi su se podudarili za dva dana. BBC nije hteo da me pusti, tako da to nikada nisam uradio. Bilo je to prvo od velikih razočarenja u mom životu – otkrio je Čalis.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Berlinski filmski festival povlači nagradu Alfred Bauer zbog sporne prošlosti bivšeg direktora

Next post

Ovu pesmu Stivi Niks nije htela, a Debi Hari donela je svetsku slavu... Znate je iz flma "Američki žigolo"...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *