Beli sa hard core politike prešao na hard core rap… Njegov El Pre3idente poziva – “Krenite na čiku”

0
57
El Pre3idente/Photo: facebook@elprezidenteband
El Pre3idente/Photo: facebook@elprezidenteband

Mladenovački hard core rap bend El Pre3idente ima novu stvar. Još nisu snimili spot, ta sada je tu samo audio snimak, a tema nam je jaaako poznata, barem iz naslova – “Krenite na Čiku”.

Bend El Pre3idente je nastao 2017. godine odmah nakon predsedničkih izbora u kojima je učestvovao frontmen grupe Luka Maksimović pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli i osvojio treće mesto sa čuvenih 10%. Upravo je alter ego Luke Maksimovića bio povod za stvaranje benda pod imenom El Prezidente.

Bend svira hard core rap muziku koja podseća na bendove iz devedesetih i dvehiljaditih kada se slušao nešto tvrđi zvuk. Muzika je zasnovana na jakim kritičkim tekstovima, koji se odnose na društvo, sistem i politiku zemlje iz koje bend dolazi. El Pre3idente je za nepunih godinu dana promenio znatno svoj sastav, sada ga mahom čine ljudi iz istog grada.

Sadašnji sastav čine najkvalitetniji muzičari iz Mladenovca i Topole. Frontmen i osnivač je Luka Maksimović, drugi vokal Miljan Milosavljević, bas gitara Milan Đorđević, ritam gitara Dragan Mladenović, solo gitara Nenad Vještica i bubnjar Filip Fly Đorđević.

Bend je krenuo sa jednim vokalom ali je odlučeno da se pridoda još jedan, upravo zbog energične muzike i brzih tekstova. Bend ima snimljen demo, na kom ima pet pesama, a uskoro sprema svoj prvi album i nekoliko spotova.

Dakle, da li ste raspoloženi da “Krenete na Čiku”?

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime