Home»Muzika»Diva je izabrala… Vukašin Marković specijalni gost Josipe Lisac na koncertu u Sava Centru

Diva je izabrala… Vukašin Marković specijalni gost Josipe Lisac na koncertu u Sava Centru

5
Shares
Pinterest Google+
irieFM/Making_Of_Photo@Nemanja_Novaković
irieFM/[email protected]_Novaković

Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM, biće specijalni gost Josipe Lisac na koncertu za Dan zaljubljenih 14. februara u beogradskom Sava Centru.

– Veliko mi je zadovoljstvo, kao i čast da sam pozvan da nastupim sa Josipom na njenom beogradskom koncertu. Ona je, pored svih svojih jedinstvenih kvaliteta, za mene umetnica, koja kroz celu karijeru ima sjajan i beskompromisan stav po pitanju svoje profesije. To je zasigurno u velikoj meri uticalo da je ona danas istinska diva. Ovom rečenicom stajem sa rečima hvale, svima je jasno koliko je Josipin stil pevanja neponovljiv – ističe Vukašin.

Do gostovanja je došlo na Josipin poziv, koja kaže da je sama otkrila Markovića kao mladog muzičara koji “ima izražaj kakav je u svijetu”.

Frontmen beogradskog benda, poznatog između ostalog po hitovima “Putevi”, “Ljubav što smo stvorili” i “Što ti telo pulsira”, ne želi da otkriva šta će izvesti na Josipinom koncertu u Sava Centru.

– Mogu da kažem da me Josipa pozvala jedno popodne i na moje oduševljenje izložila ideju, šta bi mogli zajedno da izvedemo. Verujem da će to biti sjajna prilika da svi zajedno uživamo i doživimo njenu harizmu koja ne prolazi. Vidimo se 14. februara u Centru Sava – poručuje Marković.

Ulaznice za beogradski koncert Josipa Lisac možete da nabavite na blagajni Sava Centra kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona po cenama: 1800, 2100, 2500 i 2800 dinara.

Previous post

Noel Galager predstavio novi video singl "Blue Moon Rising"

Next post

Još nema ni 4 godine, sama je napisala pesmu i neodoljiva je dok peva o "dinosaurusima koji se zaljubljuju i umiru"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *