Stiže novi serijal “Breaking Bad”? Volter Mlađi bi mogao da postane novi gangster iz Albukerkija

0
75
R. Dž. Mit/Photo: Vreaking Bad printscreen
R. Dž. Mit/Photo: Breaking Bad printscreen

Prema mišljenju kritičara i publike “Breaking Bad” jedna je od najboljih dramskih serija u istoriji televizije. U prilog tome govori i uspeh takozvanih spinoff-ova, odnosno, sadržaja baziranih na likovima i dešavanjima iz “Čiste hemije”, kao što su “Better Call Saul” i “El Camino: A Breaking Bad Movie”.

 


View this post on Instagram

The return of Hamlin & McGill.

A post shared by Better Call Saul (@bettercallsaulamc) on

Postoji verovatnoća da ćemo u budućnosti gledati potpuno novi serijal “Breaking Bad”, sa Hajzenbergovim sinom u glavnoj ulozi.

Kao što je vernim ljubiteljima serije poznato, Voltera Mlađeg, sina glavnog lika, igrao je 27-ogodišnji R. Dž. Mit. Glumac je nedavno izjavio da je spreman na sopstvenu seriju, gde će njegov lik nastaviti očevo nasleđe i sam postati gangster.

– On je sin svog oca, što se vidi po njegovim odlukama i sistemu vrednosti u cilju da zaštiti svoju porodicu. Voleo bih da vidim svog lika, Voltera Mlađeg, u ulozi gangstera – izjavio je Mit za jedan američki tabloid.

Mit je svoju ideju o novoj seriji već predočio Vinsu Giliganu, tvorcu “Breaking Bada”, a ako dobije zeleno svetlo za snimanje, uspeh je u velikoj meri zagarantovan.

HL/Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime