Home»TV»Snima se...»Stiže novi serijal “Breaking Bad”? Volter Mlađi bi mogao da postane novi gangster iz Albukerkija

Stiže novi serijal “Breaking Bad”? Volter Mlađi bi mogao da postane novi gangster iz Albukerkija

5
Shares
Pinterest Google+
R. Dž. Mit/Photo: Vreaking Bad printscreen
R. Dž. Mit/Photo: Breaking Bad printscreen

Prema mišljenju kritičara i publike “Breaking Bad” jedna je od najboljih dramskih serija u istoriji televizije. U prilog tome govori i uspeh takozvanih spinoff-ova, odnosno, sadržaja baziranih na likovima i dešavanjima iz “Čiste hemije”, kao što su “Better Call Saul” i “El Camino: A Breaking Bad Movie”.

 


View this post on Instagram

The return of Hamlin & McGill.

A post shared by Better Call Saul (@bettercallsaulamc) on

Postoji verovatnoća da ćemo u budućnosti gledati potpuno novi serijal “Breaking Bad”, sa Hajzenbergovim sinom u glavnoj ulozi.

Kao što je vernim ljubiteljima serije poznato, Voltera Mlađeg, sina glavnog lika, igrao je 27-ogodišnji R. Dž. Mit. Glumac je nedavno izjavio da je spreman na sopstvenu seriju, gde će njegov lik nastaviti očevo nasleđe i sam postati gangster.

– On je sin svog oca, što se vidi po njegovim odlukama i sistemu vrednosti u cilju da zaštiti svoju porodicu. Voleo bih da vidim svog lika, Voltera Mlađeg, u ulozi gangstera – izjavio je Mit za jedan američki tabloid.

Mit je svoju ideju o novoj seriji već predočio Vinsu Giliganu, tvorcu “Breaking Bada”, a ako dobije zeleno svetlo za snimanje, uspeh je u velikoj meri zagarantovan.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Zlatni suncokret... Nagrada za najbolju knjigu na srpskom jeziku Tanji Stupar Trifunović

Next post

Sve cevi ponovo uprene u Polanskog... Nominovan za 12 Cezar nagrada, žene pokrenule protest: Dajete nagradu nasilniku i silovatelju dece

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *