Home»Muzika»Đorđe Miljenović 6. i 7. februara u niškom Feedbacku

Đorđe Miljenović 6. i 7. februara u niškom Feedbacku

4
Shares
Pinterest Google+
Đorđe Miljenović/ Photo: Zoran Lazarevic Laki (Arsenal fest))
Đorđe Miljenović/ Photo: Zoran Lazarevic Laki (Arsenal fest))

Đorđe Miljenović održaće dva koncerta, 6. i 7. februara u niškom klubu Feedback. Muzičar koji je poznat i pod pseudonimom Wikluh Sky iza sebe ima dugogodišnji staž kako u solo karijeri (kao kompozitor, tekstopisac i izvođač) tako i u saradnji sa bendom Bad Copy.

Đorđe Miljenović/ Photo: Mrvica
Đorđe Miljenović/ Photo: Mrvica

Kroz svoja dva albuma – “Amovi” i “Sam pao sam se ubio” koja su objavljena u istom danu pre dve godine, Đorđe pliva kroz žanrove kojima nije ni kročio pre toga. Da se dokazao kao tekstopisac, pevač, kompozitor i producent, govori i posećenost na njegovim koncertima koji su konstantno rasprodati.

Publika u Feedbacku imaće priliku da čuje njegovu prvenstveno iskrenu, žestoku i romantičnu poeziju provučenu kroz alternativu, hard rock i blues rock.

Ulaznice za oba konceta možete da kupite u pretprodaji u Vintage Shopu (Davidova 9) i Galileo Toursu (Nikole Pašića35) po ceni od 700 dinara, dok će na ulazu u klub (na dane koncerata) cena iznositi 900 dinara.

Previous post

Fleetwood Mac se ne povlači, ali... Dosta im je velikih turneja, a i bivšeg gitariste Bakingama

Next post

Disturbed slavi dve decenije albuma "The Sickness” turnejom po Americi i Evropi, a tu je i novi spot za "Hold on to Memories”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *