Home»Muzika»Homeland»Vratio se Sunshine… posle sedam godina objavili novi singl i spot, evo kako danas zvuče

Vratio se Sunshine… posle sedam godina objavili novi singl i spot, evo kako danas zvuče

8
Shares
Pinterest Google+
Bane Sanshine/Privatna arhiva
Bane Sanshine/Privatna arhiva

Beogradski hip-hop metal sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, vraća se ponovo na scenu singlom “Da li sam”. Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj 2020.godine. Spot ovoga puta potpisuje Vuk Protić, a styling “Koncept 45”.

Video radovi Ivana Šijaka koji su pratili muziku benda Sunshine su se tokom devedesetih godina ubrajali u najbolje spotove domaće scene. Ekranizacije pesama “Iza horizonta” i “Misli mene gone” pamtiće mnoge generacije, s sada takav vid saradnje Sunshine nastavlja u istom ritmu sa veoma talentovanim Vukom Protićem koji tokom proteklih par godina potpisuje veliki broj domaćih muzičkih video ostvarenja.

– Posebnu zahvalnost za realizaciju novih pesama izražavam Daliboru Miniću kao beat makeru i producentu, Kizi RH na izuzetno kvalitetnim tekstovima koji predstavljaju suštinu rep muzike, Ivanu Petroviću koji svojom jakom muzičkom podlogom doprinosi produkciji i miksu pesama. I naravno celom Sunshine Crewu, koji svojim uticajem prebacuju celu sliku Sunshine u Crossover band! Ovog leta nas očekuje mnogo muzičkih festivala, za koje se ozbiljno pripremamo uz rad na realizaciji novih pesama – izjavio je frontmen benda Bane Bojović

Na početku svoje karijere Sunshine je bio andergraund bend koji je govorio jezikom izgubljene generacije, a na njihove koncerte dolazile su stotine i stotine ljudi. Na njihovim koncertima nije moglo da se kreće, nije moglo da se diše. Rasprodate Hale sportova i 14. februar se pamti kao Sushine praznik. Atmosfera na njihovim koncertima za Dan zaljubljenih je neponovljiva. Niko nije mogao da ospori tu energiju. Danas, posle duge pauze, oni nastavljaju hrabro i biće zanimljivo otkriti kako jedan od najznačajnihih srpskih bendova zvuči u 2020. godini.

Previous post

Prvi veliki samostalni koncert Texas Flooda 28. februara u DOB-u

Next post

RETROSPEKTAKL 2020... Marko Nastić pravi revijalni skup domaće scene elektronske muzike

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.