Home»Muzika»Hard-kor fanovi Pearl Jama mogu da se opuste… Gitarista benda potvrdio da “čudni” prvi singl nije odraz celog albuma

Hard-kor fanovi Pearl Jama mogu da se opuste… Gitarista benda potvrdio da “čudni” prvi singl nije odraz celog albuma

4
Shares
Pinterest Google+
Stoun Gošar/Photo: facebook@stonegossar, by Karen Loria
Stoun Gošar/Photo: [email protected], by Karen Loria

Od kada je pre nekoliko dana pušten najavni singl sa novog albuma Pearl Jama, sinti numera “Dance of the Clairvoyants”, dosta slušalaca je bilo zbunjeno putem kojim je bend krenuo.

Iako je pesma dobila i salve pohvala, prvenstveno zbog istraživanja novih polja, koja zvuče bliže, recimo Red Hot Chilli Peppersima, gitarista Stoun Gošar se oglasio se i umirio fanove.

Pearl Jam/Photo:  facebook@PearJam
Pearl Jam/Photo: [email protected]

– Mislim da “Dance of the Clairvoyants”, ako ste je slušali, predstavlja nešto van granica onoga što smo probali ranije. Novi je način za sklapanje naših udruženih talenata – rekao je Gošar za Apple Music’s Beats 1 i dodao:

– Na albumu se nalaze neke “straight ahead” rok numere, neke veoma jednostavne balade. Mislim da ima sve što je potrebno. Edi je uradio ogroman posao izvlačeći ličnost svakog člana na videlo. Verovatno je to drugačije od onoga kako bi svako od nas to uradio ponaosob, ali mislim da ovaj način zaista hvata duh benda.

HL/Izvor: mulj.net

Previous post

Ima iskustva i dobro poznaje materiju... Brajan Mej prodaje ženske grudnjake na svojoj internet stranici, britanski mediji mu "prave malu decu"

Next post

Da li je Internet spreman za ovaj ultimativni hit... Vlada i teoretičari zavere predstavili video singl "Burek i jogurt"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *