Home»Film»Ide vuk, ide vuk… Pravi Vuk sa Vol strita tuži producente kultnog filma, traži 300 miliona dolara odštete

Ide vuk, ide vuk… Pravi Vuk sa Vol strita tuži producente kultnog filma, traži 300 miliona dolara odštete

5
Shares
Pinterest Google+
The Wolf of Wall Street/Photo: press promo
The Wolf of Wall Street/Photo: press promo

Džordan Belfort, po čijim memoarima je snimljen film “Vuk sa Vol Strita” sa Leonardom Dikapriom u glavnoj ulozi, tuži producente filma, tražeći 300 miliona dolara odštete.

Film Martina Skorsezea iz 2013. godine opisuje uspon i pad Belforta kao brokera, od raskošnog bogatstva do potpunog kraha.

Obilno prikazivanje upotrebe droge, seksualnog sadržaja i psovki je učinilo da “Vuk sa Vol Strita” bude predmet mnogih kritika kada je izašao.

 

Producentska kuća Red Granit i injen zvršni direktor Riza Aziz trenutno se suočavaju sa optužbama za proneveru 248 miliona dolara iz malezijskog državnog razvojnog fonda. Belfort tvrdi da nije imao pojma da je film napravljen pomoću ukradenog novca, i tvrdi da je skandal “bacio mrlju” na njegovu priču.

Belfort je prodao prava na svoje memoare ovoj producentskoj kući za 248 miliona dolara ali tvrdi da kompanija više nije u mogućnosti da iskoristi prava posle skandala sa proneverom.

Međutim, ovim povodom je isplivao i intervju Belforta iz 2017. godine u kom on kaže kako zna da su ljudi iz Red Granita “kriminalci”, pa to daje još jednu dimenziju čitavoj priči, piše sajt Screen Rant.

HL/Izvor: B92.net

Previous post

"Gospodin čovek"... Jorgovani predstavili novi video singl

Next post

Liv Tajler: Moj tata Stiven je super, samo me je i dalje malo blam kad počne da naskače na mikrofon...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *