Home»Film»Dejvid Linč obrnuo igricu… Legendarni reditelj snimio duet s majmunom Džekom Kruzom

Dejvid Linč obrnuo igricu… Legendarni reditelj snimio duet s majmunom Džekom Kruzom

4
Shares
Pinterest Google+
Dejvid Linč/Photo: facebook@davidlynchofficial
Dejvid Linč/Photo: [email protected]

Legendarni reditelj Dejvid Linč i majmun po imenu Džek Kruz snimli su dve nove pesme vezane uz najnoviji kratki film kultnog filmadžije – “What Did Jack Do?”

Tokom prošle nedelje Linč je iznenadio snimanjem karakterističnog bizarnog kratkog filma “What Did Jack Do?”, u kojem glumi žestokog policajca koji ispituje osumnjičenog za ubistvo – majmuna po imenu Džek Kruz. Ne samo da se Džek obraća policajcu u filmu, već i peva, a sada su Linč i majmun koji nosi odelo objavili poseban sedmoinčni singl preko Sacred Bonesa.

Obe numere napisali su Linč i Din Hurli – “True Love’s Flame” i “Dancin’ in the World of Love” – urnebesno sentimentalne balade ispunjene sporim, mekim bubnjevima i sladunjavim gitarama. Džekov glas je smešno grleno kreštanje, ali zaista je radost zatvoriti oči i zamisliti sićušnog majmuna kako peva “I’m walking with you/I’m walking in the world of love”.


“True Love’s Flame” i “Dancin’ in the World of Love” dostupni su za download i kupovinu digitalno putem BandCampa. Fizički vinilni singl na 45 obrtaja u minutu dostupan je i za prednarudžbine, a biće objavljen ovog proleča.

“What Did Jack Do?” je prvi Linčov projekat od preporoda “Twin Peaksa” u trećoj sezoni. Njegova poslednja tradicionalna pozorišna predstava bila je “Inland Empire”, 2006. godine.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

Nema odmora dok traje 15 minuta slave... Bili Ajliš objavila spot za "everything i wanted" i opet je sama režirala...

Next post

Posete muzejima, galerijama i pozorištu produžavaju život... naučno dokazano

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *