Home»Muzika»Oni nisu sujeverni… Detour u petak, 13. marta u Amerikani

Oni nisu sujeverni… Detour u petak, 13. marta u Amerikani

4
Shares
Pinterest Google+
Detour: Photo: Mare Milin
Detour: Photo: Mare Milin

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu u okviru Indirekt festivala, hrvatski Detour se vraća pred prestoničku publiku i to u petak, 13. marta kada će održati koncert u sali Amerikana Doma Omladine Beograda.

“Plešem sama”, “Snijeg”, “Daleko”, “Zaljubila sam se”, “Tvoje lice se promijenilo”, “Bez tebe” samo su neki od hitova benda Detour u kojima će fanovi moći ponovo da uživaju.

Detour: Photo: Mare Milin
Detour: Photo: Mare Milin

Detour je prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro – akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma povremeno začinjenog drum’n’bass i s druge strane country notom.

Njihova snaga nije samo u najnovijim snimcima sa poslednja dva albuma “A što ak’ ja…” i “Tourdetour” nego i u pesmama starijeg datuma kao što su “Ljeto počinje”, “Mjesec”, “Gledano sa strane” i “Prijatelj” (sa prva dva albuma “Detour” i “TV”).

Pored pesama najveći adut ove petorke su njihovi nastupi i odlična atmosfera na koncertima. A Beograd se u to već uverio.

– Ovaj koncert u Amerikani zapravo možemo smatrati našim prvim pravim solističkim koncertom u Beogradu gde smo već ranije nastupali kao gosti kolegama iz benda Ničim izazvan i u sklopu Indirekt festivala u Elektropioniru. Već tada su nam “zamerali” što ne nastupamo u većem prostoru tako da verujem da će ovog puta biti mesta za sve naše obožavatelje koje srdačno pozivamo na koncert s nadom da ćemo ponoviti veče kakva je bila na našem zadnjem koncertu – poziva frontmen benda Nenad Borgudan.

Ulaznice po promo ceni od 800 dinara u ograničenom kontigentu od prvih 100 komada već su u prodaji.  Ulaznice možete da nabavite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i u Dallas Music Shopu (Knez Mihajlova 48).

Previous post

Londonski alternativci Tinderstick objavili novi EP pred koncert u Beogradu

Next post

Miša Blam dobio ulicu u centru Niša, sad se pita njegov Beograd...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *