Home»Muzika»Londonski alternativci Tinderstick objavili novi EP pred koncert u Beogradu

Londonski alternativci Tinderstick objavili novi EP pred koncert u Beogradu

4
Shares
Pinterest Google+
Tindersticks by Richard-Dumas and Suzanne-Osborne
Tindersticks by Richard-Dumas and Suzanne-Osborne

Britanski alternativni bend Tindersticks objavio je novi EP “See My Girls” pred koncert kog će održati 8. maja (20:00) u Kombank dvorani u Beogradu.

Tindersticks su u novembru objavili album “No Treasure But Hope”, gde je i pesma “See My Girls”, koja se sada na EP-u nalazi kao “See My Girls (edit)” i u “Le Chien” verziji, uz instrumental “A Street Walker’s Carol” i “Blood And Bone”.

– Film za ‘See My Girls’ je saradnja sa Stjuartovom (Stjuart Stejpls, pevač benda) ćerkom Sidoni Ozborn Stejpls, napravljen od njenih kontinuiranih ilustracija koje prate priču pesme. Sidoni je takođe napravila omot za EP i koautorka je ‘Blood And Bone’ na kojoj je bila glavni vokal – saopštili su Tindersticks.

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine, a trojici osnivača Stjuartu Ej Stejplsu, Dejvidu Bolteru i Nilu Frejzeru pridružili su se i osvežili bend u poznim dvehiljaditim godinama Den Mekina i Erl Harvin Džunior). Na svom muzičkom putovanju Tindersticks su se ustoličili kao majstori suzdržanosti i pesničke osećajnosti, i kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Ulaznice za beogradski koncert Tindersticksa koštaju 2.200, 2.600, 3.000 i 3.500 dinara na blagajni Kombank dvorane, odnosno preko prodajnih mesta i mreže Tickets.

Previous post

"Granici od zemja"... Mariborska grupa Nea predstavila novi video singl

Next post

Oni nisu sujeverni... Detour u petak, 13. marta u Amerikani

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *