Home»Muzika»Šveđani dolaze… Melodik metal heroji In Flames 20. maja u bašti SKC-a

Šveđani dolaze… Melodik metal heroji In Flames 20. maja u bašti SKC-a

2
Shares
Pinterest Google+
In Flames/Photo:facebook@InFlames
In Flames/Photo:[email protected]

Legendarni melodik metal bend In Flames, poznat po razbijačkim pesmama poput “Only For the Weak”, “Deliver Us”, “I Am Above” i “Trigger”, održaće koncert 20. maja (20:30) u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda.

Od osnivanja 1990. godine u Švedskoj, In Flames je nebrojeno puta turnejama obišao planetu, uticao na brojne druge bendove, ne prestajući da svoj prepoznatljiv zvuk pomera napred. Na muzičkoj sceni punoj naizgled beskrajnog niza podžanrova i prolaznih trendova, In Flames su primer šta to znači čvrsto ostati postojan u svojoj jedinstvenoj viziji. Nju je bend pokazao kroz 13 albuma, među kojima su “A Sense of Purpose”, “Sounds of a Playground Fading”, “Siren Charms” i poslednji “I, The Mask” (2019).


– Rano smo odlučili da će ovaj bend raditi na svoj način i da nećemo razmišljati o tome kakav ukus vlada ovog meseca. Na kraju, mi smo ti koji će svirati te pesme i stati iza njih. Neophodno je da muzika bude zanimljiva nama, koliko i našim fanovima, jer nam ovo nikad nije bio posao već način života – objasnio je solo gitarista Bjorn Gelotte.

Pretprodaja ulaznica po ceni od samo 2.000 dinara počinje danas i traje do 24. januara do 11:00. Posle toga ulaznica će biti 2.500 dinara. U prodaji je i VIP “Meet&Greet” ulaznica od 12.810 dinara koja uključuje prioritet ulaska u koncertni prostor, slikanje sa bendom i potpisivanje. Prodaja ulaznica ide preko mesta i prodajne mreže www.tickets.rs.

Previous post

Mračni rok u Elektropioniru... Italijanski New Candys 26. januara premijerno u Beogradu

Next post

Fluid Underground predstavio spot za pesmu "Potopiće se obale"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *