Home»Muzika»Homeland»Fluid Underground predstavio spot za pesmu “Potopiće se obale”

Fluid Underground predstavio spot za pesmu “Potopiće se obale”

5
Shares
Pinterest Google+
Fluid Underground/ Photo: Promo
Fluid Underground/ Photo: Promo

Vlasotinački fuzz/rock bend Fluid Underground predstavio je spot za novu pesmu “Potopiće se obale” koja je kao i prethodni singlovi ( “Ja vidim sve”, “Nemam vremena”) snimljena u studiju Košnica u Kruševcu, a za audio produkciju bio je zadužen Zoran Vasić.

Spot je snimljen na Jastrepcu, jednu od najšumovitijih planina na Balkanu i sa sobom nosi dvostruku poruku, a vrlo je moguće da će svi koji ga pogledaju pronaći u njemu još po koju.

Režiju spota potpisuje Miloš Petrenj, dok su za realizaciju zaslužni Aleksandar Nešić – kamera, Dejan Jovanovic – Dron i Ivan Matejić montaža i kolor korekcija.

Uprkos samom nazivu “Potopiće se obale” je u stvari jedna optimistična pesma koja govori o tome kako je u nama decenijama, možda čak i vekovima unazad usađivan kod strahovanja i bojazni, često kada i nije bilo realnih pretnji i opasnosti.

Kao svesna bića kojima je u biti da naginju boljem životu i komfornijoj budućnosti, moramo da se odupremo tiraninu koji nam govori da je nekada bilo bolje ali i da nam dolaze još gora vremena.

Previous post

Šveđani dolaze... Melodik metal heroji In Flames 20. maja u bašti SKC-a

Next post

Bezvremeno... Black Sabbath na Twitteru objavili nešto stvarno iznenađujuće

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *