Home»Muzika»Homeland»Vlada u egzilu poziva na “Intelektualnu Mobilizaciju”… a za početak – “Reprogramiranje”

Vlada u egzilu poziva na “Intelektualnu Mobilizaciju”… a za početak – “Reprogramiranje”

5
Shares
Pinterest Google+
Vlada u egzilu/Photo: facebook@Vlada u egzilu
Vlada u egzilu/Photo: [email protected] u egzilu

Bend Vlada u egzilu, koji predvodi Vladimir Milojković, gitarista oiz Bora koji već 18 godina živi u Čikagu, pripremio je novi album pod nazivom “Intelektualna Mobilizacija”.

Album će sadržati 10 pesama, snimljen je u studiju Do Re Mi u Novom Sadu i biće objavljen uskoro. Kao najavu albuma, Vlada u egzilu predstavila je singl i spot “Reprogramiranje”, a zanimljivo je da je master ove pesme u Abbey Road Studios u Londonu radio inženjer zvuka Geoff Pesche, koji u svojoj diskografiji ima oko 650 albuma, od kojih je i jedan od najprodavanijih albuma na svetu Dire Straights – “Brothers in Arms”, kao i albume Jimmy Page & Robert Plant – “No Quarter”, Motorhead – “On Parole”, Black Sabbath – “Forbidden”, Tina Tarner – “Private Dancer” i mnoge druge.

Vlada u Egzilu je rock-punk bend koji je nastao u Čikagu kao potreba autora da svoju buntovničku misao izrazi kroz svoje pesme. Misija je hrabro iskazivanje istine i ukazivanje na probleme čoveka u našoj zemlji i svetu. Prvi korak prema tom cilju je – “Reprogramiranje”. Pogledajte spot:

Previous post

Legendarni filmski studio 20th Century Fox menja ime

Next post

Malo tužna vest... Pol Di'Ano, bivši pevač grupe Iron Maiden, najavio poslednji koncert u karijeri

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *