Home»Muzika»Reflection 1. februara u CK 13… Promocija albuma “Different Paths” uz podršku bendova Flinch, War Engine i Technicolor Lies

Reflection 1. februara u CK 13… Promocija albuma “Different Paths” uz podršku bendova Flinch, War Engine i Technicolor Lies

5
Shares
Pinterest Google+
Reflection/ Photo: Facebook @reflectionhcp
Reflection/ Photo: Facebook @reflectionhcp

Svirka povodom promocije prvog albuma benda Reflection održaće se u subotu, 1. februara u novosadskoj Crnoj Kući. Podrška će biti bendovi: Flinch, War Engine i Technicolor Lies.

Photo: Promo
Photo: Promo

Reflection je melodic hardcore/punk bend iz Gornjeg Milanovca osnovan 2017. godine. Aktuelni album “Different pats” objavili su početkom novembra prošle godine, a kao što smo već rekli, nastup u Novom Sadu će biti promocija ovog izdanja.

Bend čine Jovan Lješević (vokal), Miloš Banašević (gitara), Miloš Radosavljević (bas), Nikola Jovanović (bubanj).

Flinch je melodic hardcore band iz Novog Sada, a postavu čine: Jovan (vokal), Ogi (gitara, vokal), Kole (bas, vokal), Pavel (bubnjevi) i Nina (gitara).

War Engine/ Photo: Promo
War Engine/ Photo: Promo

War Engine je novosadski thrash metal trojac koji je počeo sa radom 2009. godine i kako kažu, nemaju nameru da prestanu.

Ekipu benda čine: Dušan Mijolić (gitara, vokal), Stefan Stanić (bubnjevi) i Milan Pećanac (bass gitara).

Četvrti sastav koji će nastupiti u CK13 je beogradski Technicolor Lies. Za sebe kažu da su grupa neistomišljenika okupljena oko nedostatka ideje i pravog cilja u životu.

Postavu čine: Srđan Janjić (vokal), Vladimir Pantić (gitara), Nikola Dimić (bas), Jovan Pavlović (bubnjevi) i Mihajlo Đorović (gitara).

– Dođite, podržavajte lokalnu, globalnu hardcorepunk scenu, ideje ljudske i životinjske slobode i borbe za integritet i slobodu izražavanja. Mislite svojom glavom i neka u svakoj situaciji preovladava zdrav razum, konstruktivni i pozitivan način razmišljanja – poručili su organizatori, Rebuild collective

Svirka u Crnoj kući počinje oko 21:00 čas, a cena ulaznice iznosi 400 dinara.

Previous post

Kako je jedan tvit spasao od zatvaranja knjižaru staru više 100 godina...

Next post

"Buntovnica"... Predstavljanje romana Iskre Dejanović u KC Čukarica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *