Home»Muzika»Queen, Adam Lambert, Gaj Sebastian, Alis Kuper, Olivija Njutn-Džon… prave koncert od 9 sati za pomoć Australiji

Queen, Adam Lambert, Gaj Sebastian, Alis Kuper, Olivija Njutn-Džon… prave koncert od 9 sati za pomoć Australiji

4
Shares
Pinterest Google+
Queen & Adam Lambert/Photo: YouTube prinrtscreen
Queen & Adam Lambert/Photo: YouTube prinrtscreen

Britanski rok bend Queen, američki kantautor i glumac Adam Lambert, australijski pevač Gaj Sebastian i niz poznatih muzičara nastupiće na koncertu za pomoć Australiji, u februaru u Sidneju.

Australijska komičarka Selest Barber, koja je na Fejsbuku već prikupila 50 miliona australijskih dolara za pomoć, 16. februara će voditi ovaj koncert pod nazivom Fire Fight Australia – Concert for National Bushfire Relief u trajanju od devet sati na najvećem sidnejskom stadionu – ANZ.

Britanski rok bend Queen i Adam Lambert, koji na istom mestu nastupaju veče pre, doniraće već postavljenu scenu za koncert 16. februara, a profit od prodatih karata i donacija namenjen je australijskim vatrogascima, Crvenom krstu i dobrotvornom udruženju za zaštitu divljih životinja.

Rok muzičar Alis Kuper, koji idućeg meseca stiže u Australiju, pridružiće se ostalim izvođačima, među kojima je i Olivija Njutn-Džon.

Organizatori koncerta kažu da su karte za koncert, koje su se po ceni od 70, 85 i 100 dolara, uz mogućnost dodatnog novčanog doprinosa, puštene u prodaju u ponedeljak, ali da su sve već rasprodate.

HL/Izvor: 24sata.hr

Previous post

"Buntovnica"... Predstavljanje romana Iskre Dejanović u KC Čukarica

Next post

Grešnici predstavili video singl "Ekspertiza" i najavili promotivnu turneju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *