Home»Muzika»Kidanje lanaca sa The Bite… Promocija albuma “Chains” 23. januara u URMUS-u

Kidanje lanaca sa The Bite… Promocija albuma “Chains” 23. januara u URMUS-u

7
Shares
Pinterest Google+
The Bite/Photo: Bojan Stevanović
The Bite/Photo: Bojan Stevanović

Beogradski riff’n’roll bend The Bite održaće promociju novog studijskog albuma “Chains” 23. januara od 19:00 časova u Udruženju rok muzičara Srbije.

Album “Chains” objavljen je 20. decembra 2019.godine. Sniman je u King Oliver Music Studios u Beogradu u periodu od 2017. do 2019.godine, a produkciju potpisuju Ivan Srdanović, Miloš Đurić i Bojan Savić.

Kao gosti na realizaciji albuma pojavljuju se i violinistkinja Ana Mrkobrada (Scordisci), kao i prateći vokali Milena Branković (The Trigger), Katarina Popović, Jelena Vujanović (Void Inn), Nataša Guberinić i Boško Fogl (Lipov Loud).   

Digitalnu formu albuma objavio je “CD Baby”, a izdanje se može  naći na najrelevantnijim streaming/download platformama (Deezer, Google Play, Amazon Music, I Tunes, Spotify, Shazam…)  Izdavač CD-a je The Bite i fizičko izdanje albuma dostupno je putem zvaničnih stranica benda.

– Živimo u “vremenu mraka” i svi smo, na ovaj ili onaj način, na ličnom, poslovnom, društvenom, kreativnom i intelektualnom nivou vezani ‘lancima’ koje pokušavamo da pokidamo, da napravimo neku važnu “promenu” i budemo “ponovo rođeni”. Da li ćemo uspeti da se izdignemo iznad površnosti koja je zahvatila sve aspekte naših života i iznad besmisla koji nam svima stoji nad glavom, da se izborimo za slobodu da budemo ono što jesmo, stvaramo i radimo ono što volimo… to najviše zavisi od nas samih. Promena je u našim rukama. Bilo da se radi o našem ličnom Univerzumu i sopstvenim intelektualnim i kreativnim nastojanjima da budemo bolji ili o društvenim prilikama u kojima živimo, mi smo ti koji pokrećemo točkove. Iako se sve pesme na albumu bave različitim segmentima naših života, ovo izdanje kao celina upravo govori o tome – poručuju iz benda.

Na promociji u Udruženju rok muzičara Srbije imaćete priliku da uživo čujete deo albuma “Chains”, da se družite sa članovima benda i prijateljima rokenrola, ali i da kupite CD, majice i kape The Bite po promotivnim cenama.

Previous post

Džoni Štulić: Ne nedostaju mi ni Jugoslavija, ni slava... Samo mislim da je bilo bolje da sam se bavio badmintonom

Next post

Roker sa 9 života.... Pogledajte trejler za dokumentarac o Princu tame

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *