Home»Muzika»Buntovnici s razlogom… Spotom “Ana” bend G.R.I.M.M. iz Bijeljine najavio debi album

Buntovnici s razlogom… Spotom “Ana” bend G.R.I.M.M. iz Bijeljine najavio debi album

4
Shares
Pinterest Google+
Gorko ritmički izuzeci masovne manipulacije, cover
Gorko ritmički izuzeci masovne manipulacije, cover

Buntovni rok bend iz Bijeljine Gorko ritmički izuzeci masovne manipulacije, ili kraće G.R.I.M.M. – objavili su spot za pesmu “Ana” i na taj način kompletirali materijal za debi album koji će nositi isti naziv kao i bend.

G.R.I.M.M. je oformljen decembra 2016. godine i čine ga pet mladih i ambicioznih momaka. Na prvi pogled bi se moglo reći da stvaraju rok, na drugi, ipak, pank, ali stvar je u tome što to ni sami ne znaju, a i ne žele da se žanrovski  ograničavaju i ni po koju cenu ne prihvataju kalupe.

G.R.I.M.M. su...

G.R.I.M.M. /Photo: facebook@GRIMMbend
G.R.I.M.M. /Photo: [email protected]

Dejan Tomić (vokal), Nikola Mićić (bubnjevi), Pavle Mitrović (gitara), Svetozar Mojić (gitara) i Milenko Marilović (bas gitara)

Ono što je uvek prisutno su upečatljivi tekstovi u autorskim pesmama koji daju direktan i iskren prikaz današnjeg društva i nezaustavljiva energija na nastupima uživo na kojima se jasno oseća zvuk bunta i neiskaljanog bijesa prema nepravdi.

Odluka da se album prvenac nazove “Gorko Ritmički Izuzeci Masovne Manipulacije” je došla iz potrebe da se na što bolji način pokaže puno ime benda, s tim da se u isti mah prikaže ono šta G.R.I.M.M. zapravo jeste – bunt.

Pogledajte spot za “Anu”:

 

Previous post

Uhapsili Džokera... Hoakin Finiks sa Džejn Fondom i Martinom Šinom učestvovao na protestu ispred Kongresa, pa završio iza rešetaka

Next post

Britanac koga su voleli čak i Francuzi... Dejvid Bouvi u februaru dobija ulicu u Parizu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *