Elephant in the room…  Bred Pit: Tarantino je jedini čovek koji mora da uzme kokain da bi prestao da priča

0
48
Once Upon a Time iin Hollywood/Promo
Once Upon a Time iin Hollywood/Promo

Na godišnjoj dodeli Nagrada Udruženja njujorških filmskih kritičara, Bred Pit se našalio na račun Kventina Tarantina.

– On je jedina osoba koja mora da uzme kokain da bi prestao da priča – rekao je Bred koji je jedini imao hrabrosti da istakne ovu “elephant in the room” stvar.

To je izjavio pre uručenja nagrade za najbolji scenario Kventinu Tarantinu, a vest je preneo urednik portala Slate Sem Adams na svom tviteru.

 

Reakcija Tarantina na šalu nije objavljena. Kada je primio nagradu pričao je o uspehu svog poslednjeg ostvarenja “Once Upon a Time… in Hollywood”.

U istom filmu Bred Pit je tumačio lik ratnog veterana i kaskadera Klifa Buta za šta je dobio Zlatni globus za sporednu ulogu. Tarantinu je na istoj ceremoniji dodeljen Zlatni globus za najbolji scenario. U pitanju je njegov jubilarni, deseti film.

Bred je ranije izjavio da je snimanje sa Tarantinom bilo veoma zabavno.

– Bilo je jako zabavno. Nema setova poput Tarantinovih, zbog njegove vernosti i ljubavi prema filmu. Ponekad bi nešto uradili, a on bi tražio da ponovimo još jednom, a na naše pitanje zašto, čitava ekipa bi uzviknula: “Zato što volimo da snimamo filmove!”. On u pauzama voli da sedi i priča o filmu, televiziji, istoriji filma i onima koji su došli daleko pre nas. To je zadovoljstvo.

HL/Izvor: noizz.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime