Rolinsova pravila… Bivši frontmen benda Black Flag vodi turiste po Los Anđelesu

0
41
Henri Rolins/Photo: facebook@officialhenryrollins
Henri Rolins/Photo: facebook@officialhenryrollins

Henri Rollns ušao je u partnerstvo s Turističkom organizacijom Los Anđelesa za potrebe snimanja petodelne YouTube serije u kojoj će davati savete kako se snaći tokom posete Los Anđelesu, piše Rolling Stone magazin.

– Kako bi pomogli putnicima koji dolaze i odlaze s LAX-a u 2020. zamolili smo jednog od naših omiljenih svetskih putnika, Rolinsa, da podeli svoje savete radi što boljeg putničkog iskustva – kazao je predstavnik Turističke organizacije Los Anđelesa u izjavi medijima.

“Rollins’s Rules” (Rolinsova pravila), kako će serijal nositi naziv, premijeru je doživeo u utorak 7. januara s prilogom s Međunarodnog aerodroma Los Anđeles u kojem bivši frontmen grupe Black Flag daje savete oko check-in-a, prtljaga, obroka, itd. Ostale epizode emitovaće se svakog dana do kraja nedelje na Discovery LA YouTube kanalu, Instagramu, Twitteru i Facebooku.

Što se muzike tiče, Rolinsovo poslednje pojavljivanje na nosaču zvuka bilo je 2018. kada je gostovao u pesmi “Jingle Bells” na božićnom albumu Vilijama Šatnera, zajedno s imenima kao što su Igi Pop, Bred Pejsli, Džudi Kolins, Bili Gibons (ZZ Top), Tod Rundgren i Ijan Anderson (Jethro Tull).

HL/Izvor: rollingstone.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime