Metallica za australijske vatrogasce donira više od 500.000 dolara, Elton Džon – milion

0
25
Metallica/Photo: Promo
Metallica/Photo: Promo

Metallica se obvezala da će donirati više od 500. 000 američkih dolara u nastojanju da se u Australiji pomogne gašenje požara. Njihova donacija će biti poslata službama NSW Rural Fire Service i Victoria’s Country Fire Authority (CFA).

 


View this post on Instagram

We are totally overwhelmed by the news of the wildfires sweeping through millions of acres across Australia, with major impact in New South Wales and Victoria. The resulting destruction and devastating effects on all residents, animals, the environment and the incredible land in Australia is truly heartbreaking. Please join us and do whatever you can to assist as we, along with our @allwithinmyhandsfoundation, are pledging A$750,000 to the NSW Rural Fire Service and to the Country Fire Authority in Victoria to aid in the relief efforts. @NSWRFS is the world’s largest volunteer firefighting organization and all funds donated during this State of Emergency are directed toward services related to and victims of these particularly destructive Australian bushfires. @CFAvic is a volunteer and community-based fire and emergency services organization which helps to protect 3.3 million Victorians, and works together with communities to keep Victorians safe from fire and other emergencies. Learn more about NSW Rural Fire Service and how you can help ➡️ https://talli.ca/nws-rfs Learn more about Victorian Country Fire Authority and how you can help ➡️ https://talli.ca/cfa

A post shared by Metallica (@metallica) on

“Potpuno smo preplavljeni vestima o divljanjima požara koji se prostiru na milionima hektara širom Australije, a koji imaju veliki utjicaj na Novi Južni Vels i Viktoriju. Nastala razaranja i razorni učinci na sve stanovnike, životinje, okolinu i neverojatnu zemlju Australiju zaista su srceparajući”, sužbena je izjava benda koji poziva i druge da se pridruže u pomoći: “Pridružite nam se i učinite sve što možete kako bismo pomogli jer mi, zajedno sa svojom fondacijom “All Within My Hands” izdvajamo 750.000 australijskih dolara za  NSW Rural Fire Service i Victoria’s Country Fire Authority (CFA) kako bi pomogli u pružanju pomoći”.

Britanski muzičar Elton Džon donirao je sumu od milion dolara fondu za saniranje posledica šumskih požara koji su pogodili Australiju. Legendarni umetnik je u utorak nastupio u Sidneju u okviru turneje koju je nastavio i u 2020.

Elton Džon/Photo: faceook@EltonJohn
Elton Džon/Photo: faceook@EltonJohn

Tokom nastupa, Elton Džon je saopštio publici da će donirati veliku sumu onima koji su najviše pogođeni požarima.

– Svi bi trebalo da se divimo vatrogascima na onome što rade. Tamo se nalaze ljudi koji su izgubili živote u pokušajima da sačuvaju svoje kuće, a ima i onih koji su izgubili i život i dom – rekao je on u obraćanju publici, prenosi NME.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime