Festov Demo Fest #2… Bob Rok, Logička greška i Sanitarium 12. januara u klubu Fest

0
83
Photo/ Promo
Photo/ Promo

Drugo kvalifikaciono veče Festovog Demo Festa #2 održaće se 12. januara u zemunskom klubu Fest, a nastupiće bendovi: Bob Rok, Logička greška i Sanitarium.

Bob Rok/ Photo: Facebook/ Bob Rok
Bob Rok/ Photo: Facebook/ Bob Rok

Bob Rok je jagodinski alternativni rok sastav nastao krajem 2016. godine. Pored autorskih pesama, ekipa radi i obrade domaćih i stranih rok hitova.

Bob Rok su: David Milošević (vokal, gitara), Dušan Stošić (gitara, vokal), David Stevanović (bas gitara) i Iija Novaković (bubnjevi, perkusije).

Logička greška (Beer Fest)/ Photo: AleX
Logička greška (Beer Fest)/ Photo: AleX

Logička greška je bend iz Beograda, osnovan krajem 2017. godine. Intenzivno rade na autorskim pesmama u želji da snime album.

Nemaju definisan muzički pravac, a svaka pesma zvuči drugačije i ima svoju priču.

Do sada su održali nekoliko svirki u Beogradu, bili u finalu Bunt Rok Festivala 2019 i nastupili na Belgrade Beer Festu 2019. na Bunt Rock Stageu.

Logička greška su: Matija Savković (ritam gitara, vokal), Vuk Janković (bas), Ana Perišić (solo gitara) i Lazar Prendović (bubnjevi).

Sanitarium/ Photo: gitarijada.rs
Sanitarium/ Photo: gitarijada.rs

Sanitarium je alternativni metal bend koji čini petočlana ekipa sa teritorije grada Beograda. Njihove pesme su na srpskom jeziku, a muzika je bazirana na metal zvuku uz elementa panka i grungea.

Bend Sanitarium čine: Nenad Živković Žile (vokal), Marko Narančić Narke (gitara), Uroš Pajić Paja (gitara), Viktor Kiralj (bas gitara) i Miloš Bajić Hobit (bubnjevi).

https://www.youtube.com/watch?v=SbCVSYvhuBM&feature=emb_logo

Kvalifikacione večeri Festovog Demo Festa održavaće se u klubu Fest svake nedelje od 19:00 do 22:00 časa u toku januara i februara.

Svake nedelje nastupiće po tri benda, najbolji po mišljenju žirija i publike ulaze u polufinala, a zatim i finale koje će biti održano u martu.

– Vrlo je važno da što više ljudi dođe na svako kvalifikaciono veče, svima njima je podrška jako važna – kažu organizatori i dodaju – Ne samo zbog aplauza, pored žirija i publika će imati priliku da glasa za svoje favorite i tako nekome pomogne da dođe do finala!

Najbolje bendove čekaju vredne nagrade:

I nagrada: Vaučer u vrednosti od 600 evra za kupovinu u prodavnici “Marić muzički instrumenti”/ direktan plasman u kvalifikaciona takmičenja Bunt rok festivala

II nagrada: Vaučer u vrednosti od 400 evra za kupovinu u prodavnici “Marić muzički instrumenti“

III nagrada: snimanje jedne pesme u King Oliver Music studiju Ivana Srdanovića/ besplatan set up instrumenata u Guitar Service Belgrade

IV nagrada (nagrada publike): nastup na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu 2020. godine

Svirka u Festu počinje u 19:00 časova, a cena ulaznice iznosi 150 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime