Novosadski trio B.R.A.I.N. objavio spot za “Still no Faith”, uskoro stiže i album…

0
33
B.R.A.I.N./Photo: Privatna arhiva
B.R.A.I.N./Photo: Privatna arhiva

Novosadska grupa B.R.A.I.N. objavila je spot za pesmu “Still no faith”, drugi od 5 spotova realizovan u toku drugog ciklusa projekta Muzička šaNSa.

Tročlana grupa B.R.A.I.N. je nastala 2013. godine, kao rezultat dugogodišnjeg druženja tri momka iz dvorišta. Približan muzički ukus, afinitet ka disonantinim ritmičkim intervalima i naglim promenama, doveo je do stvaranja autorskih pesama koje izvode na engleskom jeziku.

Članovi su Arsenije Čudić, gitarista i vokal, Božo Grahovac, bubnjevi i Gordan Aradski, bas gitara i prateći vokal. B.R.A.I.N. tako čine “tri dela mozga koji pokušava da deli zajedničke misli”.

Still no fith, spot/Photo: YouTube printscreen
Still no fith, spot/Photo: YouTube printscreen

Do sada su imali više zanimljivih i uspešnih nastupa u Novom Sadu (CK13, Radio Cafe, Ajnfort), gostovanje u Subotici (Dom kulture), a OPENS 2019 ih je odabrao u okviru drugog kruga projekta Muzička šaNSa – snimili su spot i pesmu “Still no faith”, što je drugi singl sa budućeg albuma čija realizacija je planirana za ovu godinu. Prvi singl, “Rest for Stress”, premijerno je predstavljen na “dvestadvojci” u julu 2019.

Pogledajte spot za “Still no faith”:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime