Home»Film»Rasel Krou se nije pojavio na dodeli Zlatnih globusa… ali je zato poslao poruku od koje australijskoj vladi gore uši

Rasel Krou se nije pojavio na dodeli Zlatnih globusa… ali je zato poslao poruku od koje australijskoj vladi gore uši

4
Shares
Pinterest Google+
Rasel Krou/Photo: YouTube printscreen
Rasel Krou/Photo: YouTube printscreen

Glumac Rasel Krou zbog požara u svojoj Australiji nije bio prisutan na dodeli Zlatnih globusa. Krou je na ceremoniji trebalo da primi nagradu za ulogu u “The Loudest Voice”.

Voditeljka ceremonije, glumica Dženifer Aniston, otkrila je da je Rasel Krou u vreme dodele nagrada u Australiji štitio svoju porodicu i dom od požara koji su zahvatili državu.

Glumac je u odstustvu pripremio govor za dodelu nagrade, u kojem je osudio one u australijskoj vladi koji odbacuju uticaje klimatskih promena.

– Nema sumnje da je tragedija koja se odvija u Australiji posledica klimatskih promena – poručio je Krou u poruci koju je porčitala Dženifer Aniston.

– Moramo delovati na osnovu znanja, našu radnu snagu prebaciti na obnovljivu energiju i poštovati našu planetu kao jedinstveno i neverovatno mesto. Na taj način ćemo imati budućnost, hvala vam – zaključio je Krou, nagrađen za ulogu pokojnog direktor Foks Njuza Rodžera Ejlsa.

HL/Izvor: n1info.com

Previous post

Green Day objavili spisak pesama s novog albuma... Svi jedva čekaju "Father Of All Motherfuckers"

Next post

Povratak metal veterana... Lamb of God najavili album za 2020.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *