Home»Muzika»Homeland»Poez11a predstavila lyric video za numeru “SNeEgom” i najavila beogradski koncert

Poez11a predstavila lyric video za numeru “SNeEgom” i najavila beogradski koncert

4
Shares
Pinterest Google+
Poez11a /Plakat: Ivan Ilić
Poez11a /Plakat: Ivan Ilić

Posle uspešnog koncerta u rodnom gradu pred mnogobrojnom publikom, do poslednjeg mesta ispunjene sale borske Muzičke škole, kada je publila imala priliku da prvi put čuje pesmu “SNeEgom”, ona je sada dostupna kao lyric spot i na njihovom YouTube kanalu.

Tekst za pesmu “SNeEgom”, koja je snimana tokom 2019. godine u Boru (Studio 11), napisao je Ivan Ilić, koji je zajedno sa Željkom Ljubićem Pitijem kreirao i muziku. Miks i mastering uradio je Petar Stevanović u pančevačkom studiju “Krokodil”.

Poez11a je najavila i svoj prvi nastup u Beogradu, u četvrtak, 9. januara, u klubu Knap. Bend će uskoro objaviti i datume narednih koncerata.

Poez11u čine Ivan Ilić (vokal, akustična gitara), Željko Ljubić Piti (električna gitara), Jelena Ilić (violina, vokal), Vukašin Jelenković (klavir), Nikola Stamenković (klarinet), Duško Spasojević (bas gitara), Miloš Vojvodić (bubnjevi) i Dragoljub Ranđelović (harmonika).

Previous post

Sećate li se velikog hita grupe A-ha "Take on Me" i sjajnog spota s likovima koji izlaze iz stripa... e sada je taj spot dobio 4K verziju

Next post

Alis Kuper: Džoni Dep je mnogo bolji gitarista nego što ljudi misle

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *