Home»Muzika»Spotify zabranio političko oglašavanje… Tramp će da pukne od muke

Spotify zabranio političko oglašavanje… Tramp će da pukne od muke

5
Shares
Pinterest Google+
Spotify/Photo: Pixabay
Spotify/Photo: Pixabay

Naredna, 2020. je godina velikih predsedničkih izbora u SAD, zbog čega će kandidati na sve načine pokušati da dođu do birača.

Oglašavanje na internetu sve je popularniji alat u kampanjama, ali Spotify je doneo odluku kako će 2020. politički oglasi unutar ove aplikacije biti -zabranjeni. Kao službeni razlog navodi se činjenica da je takve oglase vrlo teško “potvrditi i pregledati”.

Početkom 2020. Spotify će pauzirati prodavanje oglasnog prostora u političke svrhe. To se, osim na direktne oglase, odnosi i na sadržaj postavljen na platformu i u obliku originalnih i ekskluzivnih podcasta.

“Još uvek ne posedujemo potreban novu robusnosti procesa, sisteme i alate potrebne kako bi se ovakav sadržaj validirao i odobrio” – piše u službenom saopštenju.

Ova odluka se posebno odnosi na SAD, jer Spotify od ranije ne dozvoljava političko oglašavanje u ostalim državama u kojima deluje, a najviše će,kako se procenjuje pogoditi one koji imaju najviše sredstava za kampanju, što je u konkretnom slučaju – Donald Tramp.

Evo kako je tada mladi biznismen sebi radio kampanju:

HL/Izvor: sound-report.com 

Previous post

Američki horor sa srpskim glumcima važi za jedan od najluđih u istoriji... evo i zašto

Next post

Muke po Šeron Stoun... Ugasili joj profil na sajtu za upoznavanje, mislili da je lažan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *