Muke po Šeron Stoun… Ugasili joj profil na sajtu za upoznavanje, mislili da je lažan

0
34
Šeron Stoun/Photo: YouTube printscreen
Šeron Stoun/Photo: YouTube printscreen

Glumica Šeron Stoun kaže da su joj blokirali profil na aplikaciji za upoznavanje Bambl (bumble).

Predstavnici ove platforme saopštili su da je nekoliko korisnika prijavilo njen nalog kao lažni profil, napisala je 62-godišnja holivudska zvezda na Tviteru.

– Hej Bambl, da li ste me izbacili? – upitala je zvezda filma “Niske strasti” iz 1992.

Aplikacija Bambl spaja ljude u potrazi za partnerom na osnovu mesta gde žive.

Iz ove kompanije su odmah odgovorili da postoji samo jedna Stoun i da će ubrzo moći da se vrati u “košnicu”, kako se nazivaju korisnici ove aplikacije.

 

Šeron Stoun je svetsku slavu stekla osamdesetih i devedesetih godina 20. veka ulogama u filmovima “Totalni opoziv” i “Kazino”.

Scena iz Niskih strasti u kojoj tokom policijskog ispitivanja prekršta noge u kratkoj suknji i bez donjeg veša postala je antologijska.

Glumica se dva puta udavala – jednom za producenta Majkla Grinberga, a zatim za novinara Fila Bronštajna, od koga se razvela pre 15 godina. Tokom 2014. javno je govorila da je “otvorena za upoznavanje”.

U večernjoj emisiji prošle godine kod Džejmsa Kordena pitali su je šta traži u muškarcu.

– Volim ih sve – odgovorila je.

Bambl je aplikacija za upoznavanje za ljude željne romanse, prijateljstva i svega između toga. Korisnici mogu da biraju koga će upoznati na osnovu roda, godina i udaljenosti. Ako se dve osobe međusobno lajkuju, dolazi do poklapanja i počinje razgovor.

Ova aplikacija se razlikuje od sličnih jer žene moraju prve da pošalju poruke.

Osnivačica i direktorka kompanije Vitni Volf Herd rekla je da su prateći pokrete poput #MeToo želeli da podstaknu žene i daju im priliku da načine prvi korak.

A sada… samo za vas – još jednom scena koja nam nikada neće dosaditi:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime