Home»Film»Kanađani su hit… Izbrisali scenu s Trampom iz filma “Sam u kući 2”, pa dali baš glupavo opravdanje

Kanađani su hit… Izbrisali scenu s Trampom iz filma “Sam u kući 2”, pa dali baš glupavo opravdanje

4
Shares
Pinterest Google+
Sam u kući 3/Photo: YouTube printscreen
Sam u kući 3/Photo: YouTube printscreen

Kanadska državna televizija CBC izbrisala je scene s liderom SAD Donaldom Trampom u kultnom prazničnom filmu “Sam u kući 2” (Home Alone 2: Lost in New York).

Čak Tomson rekao je da je iz 120-minutnog filma isečeno osam minuta kako bi se napravilo mesta za reklame 🙂 Kako je objasnio, te promene u filmu izvršene su 2014. godine, pre nego što je Tramp izabran za predsednika i da nisu bile politički motivisane.

Isečeni film CBC prikazao je ranije ovog meseca, što je izazvalo kritike brojnih Trampovih pristalica, ali i filmadžija.

Sin američkog lidera putem Tvitera je kritikovao kanadsku televiziju napisavši da je rezanje scena patetično.

Na Badnje veče ove godine Tramp je “Sam u kući 2”, koji je objavljen 1992. godine, opisao kao veliki božićni hit.

 

– Pa i ja sam u ‘Sam u kući 2’. Mnogi ljudi to spominju svake godine, posebno za vreme praznika. Naročito deca govore kako su me videla u filmu. Ne vide me na televiziji onako kako me vide u filmu. Bio je to dobar film i bio sam tada malo mlađi. I bila je čast da to snimim – kazao je Tramp.

U originalnoj, necenzurisnoj verziji “Sam u kući 2” Tramp se sreće s Kevinom u Njujorku u Plaza hotelu kada ga dečak pita gde da ide. Tramp je u to vreme bio vlasnik tog hotela.

Sadašnji predsednik SAD Donald Tramp, koji je i uspešan biznismen, pojavio se i u nekoliko filmova u proteklim decenijama. Holivudski glumac Met Dejmon otkrio je da Tramp u ugovorima zahteva da se ubaci klauzula da će se on pojaviti u jednoj od scena, ukoliko ekipa filma želi da snima u nekoj od zgrada koje se nalaze u njegovom vlasništvu, prenosi Independent.

Tako da ovo nije prvi film u kojem je Tramp želeo da se nađe. Isto je bilo i sa filmom “Miris žene” u kojem je jednu od glavnih uloga tumačio Al Paćino. Tramp i njegova tadašnja supruga Marla dolazili su danima na snimanje, a glumac Kris O’Donel je čak otkrio i da su imali svoje frizere i šminkere. Scena u kojoj je trebalo da se vidi kako Tramp i njegova supruga ulaze u limuzinu i odvoze se na kraju je izbačena iz filma.

Tramp se pojavio i u serijama “Princ sa Bel Era”, “Seks i grad”, “Svi gradonačelnikovi ljudi”, “Dadilja”, filmovima, “Dve nedelje za zaljubljivanje”, “Posao”, “Zulender”…

HL/Izvor: B92.net

Previous post

Sudbina je čudo... Sestra Džordža Majkla umrla na Božić, istog dana kad i on, tri godine kasnije

Next post

Navy ne obećava, SickTer i Lisilo 3. januara u klubu Fest

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *