Home»Muzika»Novi album Iron Maiden 2020. godine? Svi znaci su tu, čeka se još samo zvanična potvrda…

Novi album Iron Maiden 2020. godine? Svi znaci su tu, čeka se još samo zvanična potvrda…

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Facebook @ironmaiden
Photo: Facebook @ironmaiden

“Tona” novih rock i metal albuma pojaviće se 2020. godine, ali novi Iron Maiden bi bio apsolutna trešnja na vrhu torte. Blabbermouth je sakupio neke tragove koji insinuiraju da metale legende završavaju rad na novom albumu.

Najveći nagoveštaj stigao je od producenta Kevina Širlija, koji je sarađivao sa Maidenima u Parizu na “The Book of Souls” iz 2015. godine. Producent se oglasio na Facebooku kako bi podelio uspone i padove svog rollercoastera u godini: “… napustio sam porodicu zbog Pariza, gde sam proveo prethodna tri meseca radeći iz sve snage na neimenovanom, ali ne baš tajnom projektu”, napisao je Širli. “Završio sam sa glasnom zvonjavom u ušima”.

Ovo je, naravno, čisto nagađanje, ali svako ko je bio na koncertu Iron Maiden zna koliko oni prokleto glasno sviraju.

Blabbermouth takođe dodaje da je italijanski sajt Iron Maiden Concerts preneo niz postova na društvenim medijima koji su pokazali da su članovi benda, članovi njihovih porodica i Širli bili istovremeno u Parizu. Frontmen Brus Dikinson takođe je nekoliko puta nagoveštavao novu muziku tokom svoje turneje 2019 Legacy of the Beast, rekavši da će nove pesme Maidena sticći “pre nego što mislite”.

Opet, ovo su sve spekulacije, ali čak i sama pomisao na to je dovoljno uzbudljiva, zar ne?

HL/Izvor: loudwire.com

Previous post

Kevin Spejsi se uželeo "Kuće od karata"... Pored svog kamina "odglumio" Frenka Andervuda i poručio da je neprijatelje najbolje ubiti - ljubaznošću

Next post

Preminula Ali Vilis, kantautorka koja je napisala legendarnu "I'll Be There For You" iz serije "Prijatelji"...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *