Home»Life Story»Kevin Spejsi se uželeo “Kuće od karata”… Pored svog kamina “odglumio” Frenka Andervuda i poručio da je neprijatelje najbolje ubiti – ljubaznošću

Kevin Spejsi se uželeo “Kuće od karata”… Pored svog kamina “odglumio” Frenka Andervuda i poručio da je neprijatelje najbolje ubiti – ljubaznošću

4
Shares
Pinterest Google+
Kevin Spejsi/ Photo: youtube.com printscreen
Kevin Spejsi/ Photo: youtube.com printscreen

Kevin Spejsi vratio se u javnost posle jednogodišnje pauze i to video porukom u kojoj traži “više dobra na ovom svetu”.

Spejsi, koji je protekle godine bio optužen za seksualno uznemiravanje i zbog toga izgubio ulogu u seriji “Kuća od karata” (i u nekim drugim projektima), vratio se na društvene mreže tačno godinu dana od svog poslednjeg posta.

On je objavio video sličan onom koji je objavio prošle badnje večeri (po gregorijanskom kalendaru), u kome kao da glumi lik Frenka Andervuda iz serije “Kuća od karata”.

U videu Spejsi loži vatru pre nego što pogleda direktno u kameru da bi kazao svoj monolog.

– Niste zaista mislili da ću propustiti priliku da vam poželim srećan Božić? Bila je prilično dobra godina i zahvalan sam što mi se zdravlje vratilo. U svetlu toga, napravio sam neke promene u svom životu i voleo bih da vas pozovem da mi se pridružite.
Dok ulazimo u 2020. godinu, želim da dam svoj glas za više dobra na ovom svetu. I da, znam šta mislite. Može li biti ozbiljan? Mrtav sam ozbiljan. I nije tako teško. Verujte mi.
Sledeći put kad neko uradi nešto što vam se ne dopada, možete ići u napad. Ali možete i da se suzdržite i uradite neočekivano. Možete ih… ubiti ljubaznošću.

Onda se, na kraju monologa, čuje dramatični zvučni efekat.

Izvor: rs.n1info.com

Previous post

Punk Rock veče 29. decembra u Jazz Bar Centru uz bendove see it my way, Citizen X i Lineout

Next post

Novi album Iron Maiden 2020. godine? Svi znaci su tu, čeka se još samo zvanična potvrda...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *