Home»Muzika»Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor ove subote u Nišu

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor ove subote u Nišu

4
Shares
Pinterest Google+
Rade Šerbedžija/ Photo: Promo
Rade Šerbedžija/ Photo: Promo

Posle rasprodatih koncerata u Zagrebu i Ljubljani, popularni jugoslovenski glumac sa holivudskom slavom Rade Šerbedžija sa bendom Zapadni kolodvor održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u subotu, 28. decembra u velikoj sali Doma Vojske u Nišu.

Neumoran, nezadrživ i neuništiv, Šerbedžija nije samo glumac, on je i reditelj, pisac, pevač, boem, intelektualac, poeta i zabavljač, gospodin i vagabundo, koji sa sobom nosi najfinije nijanse kafanske ludosti, suptilnu melanholiju, vinom podgrejanu maštu i lakoću postojanja.

Ovaj svestrani umetnik, ispričaće niškoj publici ceo svoj život. Otvoriće svoju dušu, iz dubine, iskreno. Otpevaće svoju mladost, svoje radosti i tuge, životno iskustvo. Raspirivaće najintimnije vatre. Njegove vatre. Pokazaće svoju posebnost i veliki talenat, a koncert će nositi naziv “Ti bi htela pesmom da ti kažem”.

Šerbedžija ume da pije na sceni. Ume da polomi čašu, a da se ne poseče. Vešto, kao neki iskusni kaskader. Sve na Šerbedžijinom koncertu ima smisla. I ta polomljena čaša, koja kao da otvara sećanja brojnih generacija… i čuva od zaborava.

Čeprkaće Šerbedžija po svojoj duši i podsetiće nas na neke najintimnije trenutke svog života u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Londonu, Los Anđelesu.

Recitovaće Rakića, Disa, Dedića… Pevaće makedonske, romske, bosanskohercegovačke, srpske, ruske pesme. Svoje pesme. Otpevaće svoju dušu. Otpevaće veliku Jugoslaviju.

Ulaznice po ceni od 1200 dinara (balkon) i 1500 dinara (parter i loža), u prodaji su na blagajni Doma Vojske kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online (tickets.rs).

 

Previous post

Crvi objavili spot za pesmu "Jedva čekam" sa svog drugog studijskog izdanja "Šta si to uradio?"

Next post

Ne, ovo nije "verovali ili ne"... Film "Povratak otpisanih" više nećemo gledati, traka se izlizala od repriziranja, restauracija neizvesna jer - prava na film drže Česi?!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *