Jaka vojska… Liama Galagera isterali iz lokalnog paba, on rešio da se preseli

0
56

Liam Galager burno je, po svom običaju, reagovao na prozivke da je prodao kuću i odselio se jer su ga komšije isterale iz lokalnog paba.

Liam galager/Photo: facebook@liamgallagher
Liam Galager/Photo: facebook@liamgallagher

Naime, The Sun je otkrio u julu 2018. godine da je bučni bivši pevač Oasisa naljutio svoje komšije nakon što se uselio u kuću vrednu 2,1 miliona funti u Highgateu, u severnom Londonu, dovikujući im da su “pičkice”.

Sada, on već napušta  pomenuti kvart, pošto su ga njegovi bučni i bezobrazni ispadi u lokalnom pabu “Prince of Wales” učinili još nepopularnijim. Kompije tvrde da je rokeru više puta rečeno da prestane da narušava mir u pabu.

– Kom[ije su se nadale da će vremenom stvari poboljšati i da će se ljudi koji ovde žive navići na Liamai on na njih. Međutim, situacija je postajala sve gora.

“Prince of Wales” je bio njegov omiljeni pab, ali su ga iz njega toliko često izbacivali da mu je konačno prekipelo pa je odlučio da se preseli.

U septembru su on i njegova verenica Debie Gviter izbačeni nakon što su se sukobili sa dve žene u toaletu, pre nego što su nastavili svađu ispred paba.

Prepirka, za koju se kaže da je bila puna “vrištanja, vikanja i psovki“, završila se tek kada su Liama i njegovu dragu odveli neki prijatelji.

Tada je bilo jasno da se odnosi s lokalcima nećepopraviti, pa su Liam i Debi odlučili da se presele u obližnje predgrađe Muswell Hill.

Valjda će tamo dobiti topliju dobrodošlicu.

Ipak, Liam nije mogao da prećuti ni prozivke na društvenim mrežama da s “uplašio i pobegao”.

– Nikad nisam imao problema sa nekim od svojih komšija i sigurno me nikada nisu pitali da napustim bilo koji od lokalnih pabova, već imam sjajnog kupca. Preselio sam se na drugu lokaciju, jer budućnost izgleda vedro, radujem se susretu sa novim susedima. Srećan Božićni – napisao Liam na svom Twitter nalogu.

 

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime