Ljubav je ono što nas spaja…  Novogodišnji video singl VIS Limunade i Ide Prester

0
24
Ida Prester i VIS Limunada/Photo: Promo
Ida Prester i VIS Limunada/Photo: Promo

Ida Prester, regionalna zvezda iz Hrvatske i beogradski sastav VIS Limunada objavljuju zajedničku novogodišnju singl numeru sa pratećim spotom.

Singlom i spotom za pesmu “Ti, odakle si ti?” VIS Limunada najavljuje svoj novi album u martu 2020. godine, dok Ida Prester razvija svoju solo karijeru i izdavačku delatnost započetu nedavno objavljenim hit singlom “Šansa”.

Umetničko muzički koncept je baziran na poletnoj pop pesmi koja govori o ushićenju otkrivanja nove ljubavi. S obzirom na protagoniste numere i pratećeg video spota, muzičke umetnike iz Hrvatske i Srbije, video spot nadograđuje tematiku pesme kroz susret dva grada (Beograda i Zagreba) te diskretno prevazilazi okvire ljubavne lirike ukazujući na perspektivu povezivanja u regionu.

Spot je snimljen na ulicama Beograda i Zagreba kao i u beogradskim klubovima Dim i Knap i predstavlja omaž urbanoj kulturi mladih u regionu. Spot potpisuju reditelj Staša Tomić, direktor fotografije Vladimir Pavić i kostimograf  Olja Marković.

Koncertna promocija singla održaće se u KC Grad 1. januara 2020. godine.

U toploj atmosferi Kulturnog centra Grad 1. januara od 22 sata VIS Limunada predstaviće novu singl numeru “Ti, odakle si ti?” u saradnji sa Idom Prester, ali i nekoliko drugih novih i svežih numera. Na postnovogišnjem koncertu DJ podršku pružaju KUD Sestre, a najavljuju se i specijalni gosti i iznenađenja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime