Home»Muzika»Homeland»Počinje prodaja ulaznica za Arsenal X… uz novogodišnji popust

Počinje prodaja ulaznica za Arsenal X… uz novogodišnji popust

4
Shares
Pinterest Google+
 Morcheba/ Photo: Marko Obradović Edge
Morcheba/ Photo: Marko Obradović Edge

Jubilarni Arsenal Fest X biće održan od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu, a od 20. decembra počinje praznička pretprodaja kompleta ulaznica za sve tri večeri, uz specijalan, izuzetno povoljan novogodišnji popust.

Pošto nam se bliži okrugla Nova 2020. godina, i u njoj deseti Arsenal Fest, posetioci mogu zaključno do 3. januara da kupe komplet ulaznica za sve tri večeri za samo 2.000 dinara, preko prodajnih mesta Ticket Visiona.

U Kragujevcu, ulaznice možete da kupite u Domu omladine, biletarnici Dečijeg pozorišta, De Gama Travelu i Music Storeu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Arsenal je od svog prvog izdanja 2011. godine izrastao u respektabilan i uticajan regionalni muzički festival, koji privlači ne samo posetioce iz Srbije i bivše Jugoslavije, već i ostatka Evrope i sveta, pažljivim odabirom i spojem zanimljivih i uticajnih svetskih i regionalnih imena.

Kao potvrda vrednosti Arsenala iz inostranstva je najpre stigao pre dve godine poziv za članstvo u Yourope – The Association of European Festivals (Udruženje evropskih festivala).

Sada je Arsenal Fest nominovan za prestižnu “European Festival Awards 2019” (Evropska festivalska nagrada) u kategoriji “Najboljeg malog festivala”, a pobednici će biti proglašeni na svečanoj dodeli 15. januara 2020. godine u Groningenu u Holandiji.

U kategoriji “Najboljih malih festivala” (do 10.000 posetilaca dnevno) pored kragujevačkog Arsenala nominovani su Jazz in the Park (Rumunija), Leffingeleuren (Belgija), Maifeld Derby (Nemačka), No Sleep Festival (Srbija), Roadburn Festival (Holandija), SHARPE Festival (Slovačka), Szene Openair (Austrija), Tauron Nowa Muzyka Katowice (Poljska) i Wacken Winter Nights (Nemačka).

Čekamo početak 2020. godine i prva imena Arsenal Festa X.

Previous post

Nežno i setno... Bana objavila video spot za "Down To The Sea"

Next post

Madresi predstavili novi spot... Stigla "XL devojka"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.